KezdőlapVilág„A férjem akkor csalt meg, amikor megszületett a kislányunk - úgy tette,...

„A férjem akkor csalt meg, amikor megszületett a kislányunk – úgy tette, mintha nem tudnék róla, de keményen megbosszultam”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A nő nem sokkal azután tudta meg, hogy a férje megcsalja, hogy életet adott a kislányuknak, és elhatározta, hogy bosszút áll rajta.

„Azt hittem, hogy a férjemmel egy oldalon álltunk, amikor megfogant az első közös gyerekünk, de ő a kislányunk születését választotta a hűtlenségének okául. Nem tudta, hogy rájöttem, és kijátszottam őt, úgy tettem, mintha még mindig szerelmes lennék belé, amíg fel nem fedhettem az igazi meglepetést” – magyarázta a nő.

„Azt hittem, hogy egészséges és boldog házasságban élünk, amíg észre nem vettem a késő esti telefonhívásokat, a titkos kiruccanásokat és az általános változásokat a viselkedésében” – mondta a nő, és hozzátette, leginkább az fájt neki, hogy a férje éppen a gyerekük születésének örömteli időszakát választotta a viszony elkezdéséhez.

A férfi hűtlenségéről konkrét bizonyítékok tanúskodtak, üzenetek, amiket a szeretőjével váltott.

„Miközben én próbáltam dolgozni, gondoskodni a kislányunkról, és fenntartani a boldog házasságot, ő valaki más karjaiban találta meg a szerelmet és a boldogságot. Nem akarok hazudni… Dühös voltam! Elárulva éreztem magamat, de a düh volt az alapvető érzelem, ami táplált” – ismerte be a nő.

De úgy döntött, nem vállalja az áldozat szerepét, és nem szembesíti rögtön a férjét a tetteivel. Elkezdett dolgozni azon, hogy felépítsen egy külön életet magának és a kislányának: vásárolt egy lakást, és elintézte, hogy szükség esetén hozzáférhessen a pénzükhöz a férje tudta nélkül. Ezenkívül egy ügyvéddel is felvette a kapcsolatot, és felkészült arra, hogy megszerezze a lányuk kizárólagos felügyeleti jogát.

A tervének azonban volt egy másik része is. Miközben azonban megtette ezeket az előkészületeket, elkezdte utánozni a férje szeretőjének viselkedését, apró gesztusokkal, amikről az üzenetekből szerzett tudomást.

A férje például azt írta a szeretőjének, tetszik neki, ahogy időnként megérinti a karját, miközben beszélgetnek, ezért a felesége is felvette ezt a szokást, ugyanakkor az öltözködésében is próbált megfelelni a férje ízlésének, és általánosságban véve eljátszotta az odaadó, figyelmes feleség szerepét.

„Ironikus módon soha nem kérdezett rá ezekre a változásokra, de jobban érdeklődött irántam, jobban figyelt rám” – mondta a nő, hozzátéve, hogy a férfi szeretőjével váltott üzenetei egyre ritkábbak lettek, míg végül szakított a másik nővel, készen arra, hogy teljes mértékben visszatérjen a házasságához. Csakhogy a nőnek nem egyszerűen az volt a célja, hogy visszaszerezze a férjét. Továbbra is el akart válni tőle, de azt akarta, hogy a férje is átérezze azt a fájdalmat, amit ő átélt.

„Így amikor eljött az évfordulónk, úgy tettem, mintha még mindig szerelmes lennék belé, és megterveztem egy szuper romantikus vacsorát egy étteremben, ahová meghívtam őt. Csillogott a szeme az izgalomtól, és úgy nézett rám, mintha én lennék az egyetlen nő a világon. Aznap este, miközben egymással szemben ültünk, tökéletesen eljátszottam a szerető feleség szerepét. Nevetgéltünk és gyengéd pillantásokat váltottunk, a normalitás látszatát keltve, ami meghazudtolta a bennem lévő zűrzavart” – mesélte a nő.

Egy ponton megkérte a férjét, hogy pózoljon egy képhez, amit megőrizhetnek emlékbe, és el is készítette a fotót, közvetlenül azelőtt, hogy eléje csúsztatta volna a válási papírokat, amitől azonnal megváltozott az arckifejezése.

A férfi először nem értette, mi történik, és láthatólag sokkolta a váratlan bejelentés, de a felesége elmondta, hogy mindent tud a viszonyáról, és kisétált az étteremből.

„Ahogy elsétáltam az asztaltól, rám nehezedett a döntésem súlya. Fájdalom szülte döntés volt, egy olyan fejezet szükséges lezárása, amely már nem tudott minket tovább fenntartani. A megkönnyebbülés, amire számítottam, mély szomorúsággal vegyült. Mégis, az érzelmek forgatagában ott pislákolt a remény. Remény a gyógyulásra, a jövőre, amit nem korlátoz az árulás, és az erőre, hogy felépítsek valami újat az egykori szerelem hamvaiból” – mondta a nő, hozzátéve, hogy ez az egész nem csak a bosszúról szólt, hanem arról, hogy visszaszerezze az életét, és nyitott legyen egy új kezdetre.

Forrás: news.amomama.com

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet