KezdőlapVilág„A férjem folyton az exfelesége nevén szólít - kétlem, hogy szeret engem”

„A férjem folyton az exfelesége nevén szólít – kétlem, hogy szeret engem”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Megtörténik az ember életében, hogy elkeresztel valakit, akinek a nevét valamilyen okból nem sikerült megjegyeznie. Ám eltéveszteni annak a személynek a nevét, akivel házasságba lép, és akivel együtt él… az már messze sem egy olyan baki, melyet jóvá lehetne tenni egy malaccal.

Egy megbántott feleség egy elég kínos helyzetről számolt be, miszerint a férje folyton a volt neje keresztnevén szólítja őt. Azt írta, megalázó számára ez az egész, és nagyon nehéz elviselnie, hogy a férfi, akit szeret, már többször is az exe nevén szólította őt.

Tanácstalan, és fogalma sincs mit tegyen, ezért a Reddit felhasználóitól várva támogatást, kiöntötte a szívét. Azért is kíváncsi a tanácsokra, mert azóta kiderült, gyermeket vár.

A 25 éves feleség elmesélte, négy évvel ezelőtt ismerkedett meg a férjével, és azonnal működött köztük a kémia. „Az első randevúnkon elmondta, hogy megözvegyült, és hogy a felesége két évvel korábban, 31 évesen váratlanul meghalt” – fogalmazott a nő.

Ez számára nem jelentett semmi akadályt, így a kapcsolatuk ugrott egy szintet, és három évvel a megismerkedésük után összeházasodtak. Pár hónappal az esküvő után azonban a férfi viselkedése megváltozott.

„Elkezdett csendesebbé válni. Megkérdeztem tőle, hogy jól érzi-e magát, mire ő bevallotta, hogy takarítás közben rábukkant előző felesége néhány holmijára, és hogy véletlenül eldobott valamit az esküvőjükről. Szomorú voltam miatta, és el sem tudtam képzelni, mit érezhetett. Igyekeztem mindent megtenni, hogy felvidítsam, de a boldogsága nem volt tartós” – részletezte a feleség.

Egyik este, miközben egy filmet néztek, egy semmiség miatt összekaptak a sztori kapcsán. Ekkor történt meg először, hogy a férje a volt neje nevén szólította őt.

„Ez olyasmi, amit még soha nem tett. Megrémültnek és sokkoltnak tűnt, hogy ezt mondta. Utána folyamatosan bocsánatot kért, én pedig azt mondtam neki, hogy minden rendben van, ő sírt, én pedig átöleltem. Másnap reggel észrevettem, hogy egyáltalán nem aludt. Megkérdeztem tőle, hogy akar-e beszélni a tegnap történtekről. Mérges lett, és azt mondta, hogy meglátogatja a bátyját. Aggódtam, és mondtam neki, hogy szeretem. Éjfél körül jött haza, és bocsánatot kért a történtekért, és azért, ahogy reagált. Mondtam neki, hogy minden rendben van” – folytatta a nő.

A feleség igyekezett lenyugtatni magát, hogy mindez csak a múlt sebeinek a felszakadása miatt van, és próbálta elengedni az esetet. Azonban néhány héttel később, „együttlétük közben ismét a nevén szólított. Ezúttal megalázott, leugrottam az ágyról, és eltávolodtam tőle. Megpróbált megvigasztalni, megölelt, és folyamatosan bocsánatot kért. Mondtam neki, hogy a vendégszobánkban fogok maradni. Azon az éjszakán egyáltalán nem aludtam.”

„Másnap reggel is folyamatosan bocsánatot kért, én pedig azt mondtam neki, hogy rendben van. Beszélgettünk egy kicsit, megkérdeztem tőle, hogy jól van-e, és hogy gondolkozott-e egy szakember felkeresésén. Beleegyezett, hogy beszéljen valakivel, de nem jelent meg a találkozón” – mesélte a kétségbeesett feleség, és hozzátette, a dolgaik azóta sem rendeződtek, rövideket beszélnek, és hivatalos hangnemben.

„Ritkán beszél hozzám, csak akkor, ha szüksége van valamire. Ami elszomorít, mert szeretem őt, de félek, hogy nem szeret engem. Most nemrég tudtam meg, hogy terhes vagyok. Boldog vagyok, mert mindig is anya akartam lenni, de szomorú vagyok, mert nem tudom, hogy a gyermekem apja egyáltalán szeret-e még engem” – zárta a sorait a zaklatott nő.

A felhasználók azonnal reagáltak a bejegyzésére, és azt tanácsolták a feleségnek, mielőbb beszéljen nyíltan a férjével.

„Ne hagyjátok, hogy túl sokáig túl nagy legyen az űr köztetek. Én gyorsan cselekednék, és megmondanám neki, hogy le kell ülnie veled beszélgetni, és megoldást kell találnotok arra, hogy mit tegyetek, és hogyan kezeljetek mindent” – javasolta valaki.

Míg egy másik hozzátette: „azóta gondol rá, mióta megtalálta az őt idéző tárgyakat. Ha ehhez hozzátesszük, hogy véletlenül kidobott egy emléktárgyat, nem csoda, hogy zaklatott. Adj neki időt! Nyilvánvalóan sokkolta, amikor megtalálta a tárgyakat. De ha továbbra sem változik, mindenképp terápiát javasolnék neki”.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet