KezdőlapVilágA gyászoló vőlegény virágokat helyezett elhunyt menyasszonya sírjára, letartóztatták szemetelésért

A gyászoló vőlegény virágokat helyezett elhunyt menyasszonya sírjára, letartóztatták szemetelésért

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Furcsa módon letartóztattak egy 27 éves gyászoló férfit, miután virágot helyezett menyasszonya sírjára. Megdöbbenve tapasztalta, hogy ki tett feljelentést ellene szemetelés miatt, tudván, hogy életének egy nehéz szakaszát éli.

Amikor Winston “Winchester” Hagans először beszélt Hannah Forddal egy kávézóban az alabamai Montgomeryben, úgy gondolta, hogy van benne valami különleges. A következő két hónapban “véletlenül” folyton egymás mellett ültek ugyanabban a kávézóban.

Fotó: Winchester Hagans/Facebook

Hagans és Hannah hasonló érdeklődési körrel rendelkeztek. Összekötötte őket a klasszikus zene és a növények iránti szeretetükben is osztoztak. Még a vallási érdeklődésük is megegyezett, ami segítette őket kapcsolatuk megerősítésében. Winston Hagans szerint Hannah minden nap beszélt vele.

“Mindent megosztottunk egymással” – emlékezett vissza a férfi.

Miután egy ideig randiztak, Winston és Hannah elmondták a családjuknak, hogy szerelmesek, de Hannah számára a dolgok nem úgy alakultak, ahogy tervezték. Az apja helytelenítette a kapcsolatukat, míg Hagans családja tárt karokkal fogadta őt.

A pár 2021. május 1-jére tervezte az esküvőt, mit sem sejtve, hogy hamarosan elválnak útjaik.

Fotó: Winchester Hagans/Facebook

Kapcsolatuk alatt volt egy 30 napos időszak, amikor a pár nem tartotta a kapcsolatot, mert Hannah apja azt mondta a lánynak, hogy ne beszéljen Hagans-szal. Ez az egy hónap volt az egyetlen alkalom, amikor nem beszéltek egymással az egész kapcsolatuk alatt.

Annak ellenére, hogy Hannah tudta, hogy apja nem helyesli a Hagans-szal való kapcsolatát, továbbra is randizni akart vele. Bár az apjával való kapcsolata egyre rosszabbra fordult, örömmel töltötte el, hogy 30 nap kapcsolattartási tilalom után újra találkozott a férfival. Hagans visszaemlékezett:

“Átugrottuk minden akadályt, hogy együtt lehessünk. Ki kellett találnunk, hogy megéri-e végigmenni ezen az őrültségen” – emlékezett vissza Winston Hagans.

Nem sokkal azután, hogy rájöttek, készen állnak arra, hogy életük hátralévő részét egymással töltsék, Winston és Hannah úgy döntöttek, hogy eljegyzik egymást. A pár 2020. december 5-én gyűrűt cserélt, és hamarosan elkezdtek készülődni az esküvőjükre.

Fotó: Winchester Hagans/Facebook

Hannah feltöltött egy fotót a Facebookra, és egy szívből jövő képaláírást írt hozzá, amelyben bevallotta, hogy alig várja, hogy Winston felesége lehessen. A pár 2021. május 1-jére tervezte az esküvőt, nem is sejtve, hogy hamarosan el kell válniuk egymástól.

Winston és Hannah elkezdték tervezni a nagy napot, és az egyik első dolog, amit meg kellett tenniük, az a helyszín lefoglalása volt. Később véglegesíteniük kellett a vendéglistát, a meghívókat és a bélyegzőket.

Majdnem egy hónappal az eljegyzésük után a pár izgatottan több esküvői helyszínt is végigjárt, hogy kiválasszák azt, amelyik a legjobban tetszett nekik. Nem is sejtették, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor egymás társaságát élvezik.

2021. január 16-án Winston és Hannah felkerestek egy pajtaszerű helyszínt. Miután szemügyre vették a helyszínt, az autójuk felé sétálva megbeszélték, hogy még sok dolog van a teendőik listáján. Mielőtt elhagyták a helyszínt, Hannah azt mondta: “Annyira szeretlek. Utállak elhagyni téged”.

Fotó: Winchester Hagans/Facebook

Winston beült a kocsijába, és az Opelikában lévő otthona felé vette az irányt, míg Hannah a montgomery-i házához vezető úton haladt. Este 7 óra körül Hannah hazafelé menet halálos balesetet szenvedett egy kereszteződésben, ahol egy másik jármű nagy sebességgel belerohant az autójába.

Miután hazaért, Winston azonnal üzent a menyasszonyának, de az nem válaszolt. Amikor felhívta, a hangpostájára irányították. Miután hiába várta a válaszát, kapcsolatba lépett Hannah szobatársával, mert biztos volt benne, hogy addigra már hazaért.

Amikor a szobatársa közölte, hogy Hannah nem érkezett meg, Hagans azonnal felkapta a kocsikulcsát, és Montgomery felé indult. Útközben meglátta a kereszteződésben parkoló rendőrautókat és mentőautókat. Amikor kiszállt az autójából, és Hannah felől érdeklődött, a mentősök egy összetört autóhoz vitték, amitől elgyengültek a térdei. Elmesélte:

Alig egy mérföldre a montgomery-i házától, Hannah a nagy erejű ütközés során elhunyt. Winston nehezen tudta elhinni, hogy élete szerelme néhány hónappal az esküvőjük előtt magára hagyta.

Ráadásul még rosszabbul érezte magát, hogy Hannah családja megtiltotta neki, hogy részt vegyen a temetésén. Mivel nem volt más választása, otthon kellett maradnia, míg Hannah családja elbúcsúzott tőle.

Miután Hannah családja eltemette a lányt, Winston többször is meglátogatta a sírját, miközben gyászolta őt. Gyakran vitt virágot neki, egészen addig a napig, amíg egy rendőr meg nem mutatta neki a nevére kiadott letartóztatási parancsot.

Fotó: Winchester Hagans/Facebook

Majdnem egy évvel Hannah halála után Winston megállt egy közlekedési lámpánál Opelikában, ahol a rendőrség megállította. Hamarosan három rendőrautó vette körül, és az egyik rendőr közölte vele, hogy azért jöttek, hogy letartóztassák szemetelés miatt.

Miközben Winston a rendőrautó hátsó ülésén ült, elolvasta Hannah apjának nevét a letartóztatási parancson. Ő tett feljelentést Winston ellen, amiért ültetőládákat hagyott Hannah sírján.

Winston úgy érezte, hogy néhai menyasszonya apjának figyelmeztetnie kellett volna őt, mielőtt aláírja a letartóztatási parancsot. Tudta, hogy a sír Hannah családjának tulajdona, de fogalma sem volt arról, hogy a rendőrség egy évvel a lány halála után letartóztatja őt.

Tom Ford, Hannah édesapja elmondta, hogy az elmúlt évben tíz fa ültetőládát szedett le lánya sírjáról. Felidézte, hogy az első ültetőláda szétesett, amikor felszedte. Elmondta: “Nem tudom, mit mondjak: ‘Egy korhadt fadarab volt, rajta néhány képpel, ezért kidobtam'”.

A bírósági meghallgatáson Tom elmondta, hogy a temető nem engedi meg az ilyesmit, és hogy egy barátján keresztül közvetítette üzenetét Hagansnak. Panaszt tett, amikor még mindig látott ültetőládákat a síron. A rendőrség letartóztatta Winston-t, miután a tizedik ládát is a sírra tette.

“Nem örülök, hogy itt vagyok, és mindent megtettem, hogy ne legyek itt” – mondta Tom.

Winston-t mintegy 300 dollár pénzbírság megfizetésére kötelezték. A bíró egy 30 napos börtönbüntetést is felfüggesztett, amíg Winston nem tesz többé virágdobozokat menyasszonya sírjára.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet