KezdőlapVilágA hagyományos elveket valló feleség szerint minden nőnek otthon kellene maradnia, hogy...

A hagyományos elveket valló feleség szerint minden nőnek otthon kellene maradnia, hogy gondoskodjon a férjéről

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 23 éves Linda Andrade korábban orvosi karrierről álmodott, de azt mondja, most nagyon boldog a „hagyományos feleség” szerepében a férje mellett, aki eltartja. A nő házasságról alkotott nézetei meglehetősen nagy vitát váltottak ki a közösségi médiában.

Linda bevallotta, hogy még soha életében nem fizetett számlákat, mivel a férje, a 27 éves Ricky a pénzkereső a családban, és ő gondoskodik minderről. Bár a nő korábban orvos akart lenni, mivel a férje állítólag 150 ezer dollárt keres havonta, nem tartotta szükségesnek, hogy ő is dolgozzon.

A hagyományos elveket valló feleség szerint minden nőnek otthon kellene maradnia, hogy gondoskodjon a férjéről

Linda „hagyományosnak” nevezte a házasságukat, és azt mondta, az ő feladata egyszerűen az, hogy gondoskodjon a férjéről és az otthonukról. Ugyanakkor azt is bevallotta, hogy bár élvezi a hagyományos feleség szerepét, általában egy szobalány is segít neki a takarításban.

A nő modern házasságokról alkotott véleménye nem túlságosan pozitív: „Úgy vélem, hogy az 50-50 százalékban működő modern kapcsolatok boldogtalanok. Ez nem természetes” – mondta.

„Soha életemben nem fizettem ki egy számlát sem. Még azt sem tudom, hogy kell fizetni a jelzálogkölcsönt. A számlák annyira lényegtelenek. Őszintén szólva, számomra lényegtelenek.”A hagyományos elveket valló feleség szerint minden nőnek otthon kellene maradnia, hogy gondoskodjon a férjéről

Ami a hagyományos feleség szerepét illeti, azt mondja, elégedett azzal: „Én személy szerint szeretem a házimunkát, mert szeretek gondoskodni a férjemről. Elkényeztetem őt, megfőzöm neki a kedvenc ételeit, és gondoskodom arról, hogy a ház tiszta legyen. A takarításhoz többnyire egy szobalányt fogadok fel.”

Férje, Ricky ingatlan befektetőként dolgozik. Emellett részvényekbe és kriptovalutákba is befektet.

Linda a közösségi médiában dokumentálja fényűző luxusban zajló életét otthon maradó feleségként, és nézetei miatt gyakran kap negatív visszajelzéseket.

A hagyományos elveket valló feleség szerint minden nőnek otthon kellene maradnia, hogy gondoskodjon a férjéről

„Már régóta együtt vagyunk – még azelőtt, hogy Rickynek pénze lett volna. Szóval nem csak a pénze miatt vagyok vele” – védte meg a nő a házasságát a kritikával szemben.

Linda ugyanakkor azt mondja, ha lánya születik, arra fogja őt bátorítani, hogy olyan férfihoz menjen feleségül, aki képes gondoskodni róla.

Ami a saját családját illeti, az édesapja bevallotta, hogy egyáltalán nem örült, amikor megtudta, hogy a lánya lemond az álmairól az otthon maradó feleség szerepéért. Arra sürgette a lányát, hogy legyen önállóbb, ne támaszkodjon mindenben a férjére, és folytassa a tanulmányait. Linda azonban azt mondta, a tanulmányai jelenleg nem élveznek prioritást.

Fotók: Linda Andrade/Instagram

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet