Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Dennis és Diane Reynolds először a Los Angeles-i Sun Valley gimnáziumban találkozott egymással. Ekkor mindketten 13 évesek voltak.

Csak egyetlen órájuk volt közös, azalatt ismerték meg egymást.

„Dennis Oregonból származik, és volt egy kis akcentusa, amiről azt gondoltam, hogy elég aranyos.” – mesélte Diane.

Már 15 éves korukban biztosak voltak a szerelmükben. Nem ugyanabba a középiskolába jártak, de tartották a kapcsolatot, és az érzéseik is csak egyre erősebbé váltak.

1961 novemberében összeházasodtak, és két fiuk született: Curtis 1962 júniusában, és Keith 1963 decemberében.

Nem sokkal ezután azonban valami megváltozott, már nem tudták életben tartani a szikrát, és 1965-ben elváltak.

„Nem volt túl sok pénzünk, így nem igazán tudtunk mihez kezdeni. Nem volt annyi szórakozási lehetőségünk, mint most, vagy annak idején, az iskolában.” – mondta Diane. „Eltávolodtunk egymástól, mert Dennis sokat volt távol, dolgozott, iskolába járt. Amikor pedig hazajött, én folyton csacsogtam, de ő fáradt volt, és nem érdekelte.”

„Utolért bennünket a valóság.” – tette hozzá Dennis. „Nem volt köztünk szóváltás, veszekedés, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak tudtuk, hogy külön utakat kell járnunk.”

A válás után mindketten továbbléptek, és újraházasodtak, és Diane-nek gyerekei is születtek második házasságából, de végül 55 év után ismét egymásra találtak.

Arra, hogy ismét összeházasodjanak igazából egyikük sem gondolt korábban. „Mindketten teljesen biztosak voltunk benne, hogy nem akarunk újabb házasságot. Abból már éppen eleget kaptunk.” – mesélte Diane.

Több mint 50 évig voltak távol egymástól, és most mindketten 77 évesek.

„Egyszerűen elolvad tőle a szívem. Nevezhetjük sorsnak, vagy aminek csak akarjuk, de egyszerűen csak azt éreztük, hogy ennek így kell lennie.” – mondta Diane.

Dennis is megosztotta az érzéseit azzal kapcsolatban, hogy annyi év után újra egymásra találtak: „Soha nem szűntem meg szeretni őt.”

Házasságuk elvesztésén kívül más tragikus veszteségekben is volt részük. Mindkét fiuk fiatalon meghalt, Curtis 25 évesen, Keith pedig 38 éves korában.

Dennis és Diane megpróbáltak megbirkózni a súlyos veszteségekkel, de mindketten küszködtek.

„Nem voltam valami jól, és azt mondtam magamban: Istenem, annyira szeretnék kapcsolatban lenni valakivel! És másnap felhívott Dennis.” – emlékszik vissza Diane az újraegyesülésre.

„Ő a gyermekeim anyja. Vele nőttem fel, így nagyon mélyek az érzéseim iránta. Egy kicsit kíváncsi voltam – egyedül voltam, és nem szeretek egyedül lenni – és azt mondtam magamnak: fel fogom hívni őt.” – mesélte Dennis.

Ismét beszélgetni kezdtek, és egyre közelebb kerültek egymáshoz. Tavaly novemberben házasodtak össze újra, azóta minden percüket együtt töltik, és együtt akarják leélni a hátralévő életüket.

„Minden nap úszni fogunk, és átöleljük egymást azon a kis kanapén, amit vásároltunk. Élvezni fogunk minden percet.” – mondta Dennis.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!