KezdőlapVilágA karma 10 törvénye, amely az egész életedet megváltoztatja!

A karma 10 törvénye, amely az egész életedet megváltoztatja!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A “karma” egy szanszkrit szó, azt jelenti, hogy minden cselekedetünk visszaszáll ránk. Amikor gondolkodunk, cselekszünk, beszélünk, előhívjuk azt az erőt, amely ennek megfelelően fog reagálni.

Cselekedeteink következménye soha nem fog elkerülni. Ha szenvedéssel, ha örömmel teli életed van, egyedül te vagy a felelős érte, te teremtetted meg hozzá a szükséges alapokat.

Nézzük a 10 legfontosabb karmatörvényt!

1. “Amint vetsz, úgy aratsz”

Ezt a törvényt ok-okozati törvénynek is nevezik, hiszen amit adsz az Univerzumnak, azt kapod vissza. Ha boldogságot, szeretetet, békét, harmóniát szeretnél, akkor boldogságot, szeretetet, békét, harmóniát és szeretet kell adj.

2. “Az élet nem csak úgy megtörténik, te magad is részese vagy”

Kívül és belül egységben vagy az Univerzummal. Minden ami körülvesz, a belső éned kivetülése, éppen ezért, élj olyan életet, amilyet szeretnél vedd körül magad olyan dolgokkal, amelyekből még többet szeretnél.

3. “Nem változtathatsz meg semmit addig, amíg nem vagy hajlandó elfogadni”

Ez a törvény az alázatról és az elfogadásról szól. Ha olyan tulajdonságokat fedezel fel egy személyben, amit nem kedvelsz, fogadd el, koncentrálj a létezés egyetemes dimenziójára. Jegyezd meg, semmit és senki nem tudsz megváltoztatni elfogadás és alázat nélkül.4. “Bármit teszel, hallgass a szívedre!”

A fejlődés a szellemi növekedést jelenti, nem a körülötted lévőket kell megváltoztatnod, hanem saját magadat. A legnagyobb ajándék, amit kaptál az a belső világod feletti irányítás. Ha a lelked mélyén változol, akkor az egész világod változni fog.

5. “Amikor valami negatív dolog történik az életedben, neked is van közöd hozzá”.

A körülötted lévő világ a belső valóságod tükörképe, vagyis, ami kint, az van bent. Felelősséget kell vállalnod a saját életedért.

6. “Az Univerzum szerint minden-mindennel összefüggésben áll. Mindennek értelme van az életedben, még akkor is, ha épp teljesen jelentéktelennek tűnik”.

Minden lépés egy újabb lépéshez vezet, a múlt-jelen-jövő szorosan összefügg, olyan az élet, mint egy végtelen nagy lánc, fontos láncszemek összessége.

7. “Nem lehet teljes szívvel egyszerre két dologra koncentrálni”

Gondolataid legyenek mindig pozitív töltetűek, egyszerre nem tudsz két dologra ugyanolyan intenzitással gondolni, engedd, hogy a jó győzzön. Mellőzd a haragot, az irigységet és a szenvedést.

8. “Ha valamiről úgy gondolod, hogy igaz, akkor az életed egy pontján tanúskodnod kell majd mellette”

Eljön az az idő, amikor gyakorlatba kell ültetned a tanultakat, és ki kell állnod azok mellett, amiben mély meggyőződéssel hiszel.

9. “Ha mindig visszatérsz a múltba, akkor soha nem fogsz tudni a jelenben élni”

A régi gondolatok és cselekvési minták akadályoznak abban, hogy a jelenben élj, és ez az emberi fejlődésed útját állják.

10. “A történelem mindaddig ismétlődik, amíg megtanulod a leckét, és rájössz, hogy min kell változtatnod”

Ugyanazokkal a problémákkal, nehéz helyzetekkel-emberekkel fogsz szembesülni egész életedben, mindaddig, amíg nem változtatsz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet