KezdőlapVilágA menyasszony különleges ruhát viselt az esküvőjén, hogy vak vőlegénye a maga...

A menyasszony különleges ruhát viselt az esküvőjén, hogy vak vőlegénye a maga módján „láthassa” azt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A nő úgy döntött, igazán különleges ruhával készül az esküvőre, mert nagyon szeretett volna valamit, ami „teljes élményt nyújt Anthonynak.”

A szeretet és az együttérzés megváltoztathatja a világot, és egyesek a végsőkig képesek elmenni, hogy ráhangolódjanak mások érzéseire és szükségleteire. Ha őszintén megpróbáljuk beleképzelni magunkat valaki más helyzetébe, lehetőségünk nyílhat rá, hogy megértsük, mit él át a másik. Kelly Anne Ferraro pontosan erre törekedett.

Kelly 2017-ben találkozott először Anthonyval egy közös barátjuk révén, a Jersey Shore-on. Akkor még nem is sejthették, hogy az egész életüket együtt akarják majd leélni.

Amikor találkoztak, Kelly megtudta, hogy Anthony részlegesen vak, és hamarosan sok minden mást is megtudott a férfiról, megismerte a személyiségét és az életét. Anthony birkózó, ugyanakkor dzsúdózik is, és még a paralimpiára is edzett!

A férfi a szabadban érzékel valamennyi fényt, beltéri helyiségekben azonban semmit sem lát. „Anthonynak nem volt botja vagy semmi ilyesmi, és senki nem vezette őt. Szóval azt kérdeztem tőle, miért nem segít neki senki?” – mesélte Kelly a CBS Newsnak.

Kelly ezután segített neki a nap hátralévő részében, és Anthony őszintén meglepődött. „Azt gondoltam: ez a lány csodálatos” – mesélte a férfi. Nem sokkal ezután elmentek az első randevújukra, amikor Anthony meghívta a nőt egy róla készült dokumentumfilm premierjére, amely azt mutatta be, hogy birkózott látó ellenfelekkel a középiskolában.

Kelly és Anthony soha nem fogják elfelejteni az első randevút. Kelly szeretett volna valami különlegeset viselni, amit Anthony a maga módján „láthatott.”

„Emlékszem, a nővérem gúnyolódott velem, mert azt mondtam, bársonyruhát fogok felvenni, hogy érezze az anyagot. A nővérem szerint ez érzelgős és elcsépelt ötlet volt, és azt mondta, nem fogja megtapogatni a ruhámat, csak mert vak. De én úgy voltam vele, hogy lehetséges, soha nem lehet tudni. És ez végül nagyon fontos volt a számára” – mesélte a nő.

Egy hónappal később már egy pár voltak, és együtt utaztak Anthony versenyeire. A nő mindent leírt neki a közös útjaik során. „Az egész életem megváltozott, amikor megismertem Kellyt” – mondta Anthony.

A pár 2021 októberének elején házasodott össze Maine-ben, miután körülbelül 4 éve voltak együtt. A nagy napon Kelly ismét szerette volna valami különlegessel meglepni Anthonyt. Így újraalkotta neki az első randevújuk élményét – egy ruhát, amelyet a maga módján, érintéssel „láthatott.” Ehhez egyedi esküvői ruhát keresett, több textúrával.

Az egyik barátja ajánlott neki egy üzletet Brooklynban, amely újrahasznosított anyagokból készít menyasszonyi ruhákat. Kelly nagyon izgatott volt a tökéletes ruha felkutatása miatt. „Nagyon szerettem volna valamit, ami Anthony számára teljes élményt nyújt” – mondta. Amikor édesanyjával felkereste a menyasszonyi ruhaszalont, megtalálta a ruhát, amiről álmodott. A ruha különböző anyagok keveréke volt, bársony rojtok voltak rajta és dombornyomott virágok. A hozzá tartozó zakón szintén bársony rojtok voltak – az első randijuk emlékét idézve.

„Eldobtam az agyamat. Sírva fakadtam” – mondta Anthony. „Olyan volt, mintha tényleg láthattam volna Kellyt. Ez volt az egészben a legjobb, éreztem a ruháját.”

Nem a ruha volt az egyetlen különlegesség az esküvőn. Kelly arról is gondoskodott, hogy a helyszín akadálymentes legyen. „Szerintem nagyon sokat segít, ha mások helyébe képzeljük magunkat” – mondta Anthony. Úgy tűnik, valóban mindenkinek megvan a tökéletes párja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet