KezdőlapVilág„A milliomos barátom 27 évvel idősebb nálam” - a férfi öt évvel...

„A milliomos barátom 27 évvel idősebb nálam” – a férfi öt évvel fiatalabb, mint a nő apja

-

A 28 éves Sophia influenszer, az 55 éves Robert pedig vállalkozó, a ‘Sillybandz’ és a ‘Sanitizer Bracelets’ alapítója. A milliomos férfi gyakorlatilag kétszer olyan idős, mint a barátnője, ezért a lányt gyakran haszonlesőnek gondolják az emberek, és még a saját családjuknak is be kellett bizonyítaniuk, hogy őszinték az egymás iránti érzéseik.

Amikor Sophia és Robert megismerkedtek, egyikük sem számított arra, hogy egymásba szeretnek. A Tinderen ismerkedtek meg egymással, ahol Sophia tulajdonképpen csak az Instagram profilját akarta reklámozni, hogy minél több követőre tegyen szert. Eleinte úgy gondolták, csak barátok lesznek, de ahogy elkezdték jobban megismerni egymást, az érzéseik is egyre mélyebbek lettek, és most már több 2 éve együtt vannak.

Sophia az első perctől kezdve rendkívül magabiztos volt, és nyíltan beszélt céljairól, az anyagi elvárásairól és arról, hogy milyen életmódot szeretne kialakítani magának, és Robert a kapcsolatuk elején aggódott is emiatt, de ugyanakkor örült is annak, hogy a lány ennyire őszinte, mert így pontosan tudta, mibe vág bele.

Sophia influenszerként hozzászokott, hogy megossza az életét a követőivel, egy darabig mégis titokban tartotta Roberttel való kapcsolatát, mert tartott attól, hogy az emberek ítélkezni fognak felette.

„Az elején aggódtam, hogy megosszam-e Robertet a követőimmel, mert idősebb. Nagyon sok menő dolgot csinálok, és nem akartam, hogy az emberek azt gondolják, hogy ő egyfajta „sugar daddy”, és ő teszi mindezt lehetővé.” – mondja a lány.

Végül azonban úgy döntöttek, nyilvánosságra hozzák a kapcsolatukat, a negatív megjegyzéseket pedig úgy kezelik, hogy kiparodizálják azokat. TikTok videóikban szándékosan rájátszanak a sztereotípiákra, és az általuk megosztott tartalmak rendkívül népszerűek.

Az online kritikák mellett azonban a saját családjuknak is bizonyítaniuk kellett az érzéseik őszinteségét. Sophia szülei eleinte nem nézték jó szemmel a kapcsolatot, mivel aggódtak amiatt, hogy Robert ennyivel idősebb nála. Ugyanakkor Sophia apja azt is elmondta, hogy a lány jellemében vannak olyan tulajdonságok, amik miatt az emberek talán felszínesnek tarthatják.

„Úgy írnám le Sophiát, mint egy hercegnőt, valakit, akit királynőnek neveltek. Mindig szerette, ha kényeztették és dédelgették.” – mondja. „Soha nem tudhatod, mit várhatsz az emberektől, de szeretjük Robertet, és örülünk, hogy Sophia boldog vele.” – teszi hozzá.

Sophia azt mondja, megtanulta elfogadni, hogy mindig lesznek olyanok, akik tisztességtelennek tartják a szándékait, és kritizálják a kapcsolatukat, de tudja, hogy csak az számít, hogy azok az emberek, akik fontosak a számára, elfogadják és ünneplik a kapcsolatukat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet