KezdőlapVilágA nő, aki 5 éves kora óta nem vágta le a haját...

A nő, aki 5 éves kora óta nem vágta le a haját – így néz ki most, 35 évesen

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Rapunzel, vagyis Aranyhaj, a hosszú, szőke hajú hercegnő a Grimm mesékből és a Disney animációs rajzfilmjéből, valóban létezik! Egy ukrán üzletasszony, Alena Kravchenko, személyében, aki 5 éves kora óta nem vágatta le a haját. Nézd meg, hogy néz ki most, 35 évesen.

Alena gyönyörű, szőke hajkoronával büszkélkedhet, mint egy igazi mesebeli hercegnő, de vajon, hogy kezdődött a története? Az édesanyja még kislány korában azt mondta neki, hogy a hosszú hajú nők szebbek, és Alena azóta nem volt hajlandó levágatni a haját. 5 éves kora óta növeszti a haját megállás nélkül.

Alena Kravchenko mára a világ egyik leghosszabb hajú nője lett. Hajkoronája elérte a 2 méter hosszúságot, miközben ő maga 1,7 m magas. Azok, akik látják őt, csodálkoznak gyönyörű haján, és a Rapunzel becenevet adták a lánynak.

Így néz ki Alena 35 éves korában

Alena Kravchenko rendkívül büszke gyönyörű hajára, és gyakran tesz közzé képeket az Instagram oldalán, amiket a rajongói nagyra értékelnek. A közösségi oldalon a gyönyörű nő az ukrán Rapunzelnek nevezi magát, és az emberek többsége arra kíváncsi, hogy sikerül ápolnia elképesztő hajkoronáját.

Alena Kravchenko felfedte néhány titkát a rajongói előtt. Elmondta, hogy hetente csak egyszer mos hajat, és nagyon vigyáz, nehogy megtöredezzenek a hajvégei. A hajmosás körülbelül 30 percet vesz igénybe. Azt is hozzátette, hogy soha nem fésülködik meg, amikor még nedves a haja, mert így a hajszálak hajlamosabbak a töredezésre.

Alena Kravchenko azt tanácsolja minden nőnek, hogy ne szárítsa meg a haját. Azt mondja, hogy a legjobb, ha a haj természetes módon szárad. Emellett az ukrán nő különböző hajpakolásokat is alkalmaz, amelyektől a haja még gyönyörűbb és csillogóbb lesz. Gyakran ad tanácsokat más nőknek, és azt mondja, bárki szert tehet az övéhez hasonló hajkoronára.

„A hosszú hajhoz vezető utam 5 éves koromban vette kezdetét. Akkor rövidre vágták a hajamat, és azóta soha nem jártam fodrásznál hajat vágatni. Édesanyám gyerekkorom óta azt mondogatta nekem, hogy egy nőnek hosszú haja kell, hogy legyen. Ezek a gondolatok mélyen gyökereznek bennem, és nagy örömmel és szeretettel növesztettem a hajamat az elmúlt években.

Annak érdekében, hogy a hajam ilyen hosszú és ápolt maradjon, nagyon gondosan odafigyelek a hajápolásra. Természetes pakolásokat használok, valamint válogatott kozmetikai termékeket, ugyanakkor gyógynövényes főzetekkel öblítem a hajamat, és rendszeresen masszírozom a fejbőrömet. Mostanra egyedülálló hosszúságot sikerült elérnem, mert a hajam hosszabb, mint amilyen magas vagyok, és nagyon szeretem így.

Szeretek kitűnni a tömegből, szeretem, hogy egy hercegnőhöz hasonlítanak, mert ez egyedivé és különlegessé tesz.” – írta Alena Kravchenko a közösségi médiában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet