KezdőlapVilágA nő, aki a férjével maradt, miután az átoperáltatta magát nővé -...

A nő, aki a férjével maradt, miután az átoperáltatta magát nővé – így néz ki most a pár

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A szerelem, ami valóban minden akadályt legyőzött: a nő, aki a férjével maradt, miután az átoperáltatta magát nővé – így néz ki most a pár.

„A tökéletes házasság két tökéletlen emberről szól, akik nem hajlandók lemondani egymásról.” – ezt gondolják ennek a nem mindennapi szerelmi történetnek a főszereplői, akik mindketten hírességnek számítanak a Fülöp-szigeteken.

Joey Mead King modell, akinek sikeres karrierje volt a televízióban is, többek között az Asia’s Next Top Model műsor zsűritagja is volt. 2011 novemberében feleségül ment álmai férfijához, Ian Kinghez, egy cégvezetőhöz, aki 5 év házasság után úgy döntött, nővé szeretné operáltatni magát.

A most 44 éves Joey elmesélte a teljes történetet.

„Kezdetben úgy tűnt számomra, hogy a sötét gondolatok legmélyére csúsztam, és folyamatosan elítéltem magamat azért, ami történt.” – mondta Joey arról az időszakról, amikor Ian megkezdte az átalakulást, és Angie vált belőle. Joey azt mondta, semmi nem utalt arra, hogy Iannek problémái lennének a nemi hovatartozásával. Neki úgy tűnt, hogy a férje igazi alfahím, aki mellesleg a divat szerelmese – de ebben nem talált semmi furcsát, hiszen sok férfi odafigyel az öltözködésére.

„Egy este Ian azt mondta nekem, hogy szeretne megosztani velem valamit, bár vannak kétségei ezzel kapcsolatban.” – emlékszik vissza Joey. „Akkor elárulta nekem, hogy szereti a női fehérneműt, de nem úgy, ahogy azt az ember elvárná egy férfitól.” Sokan valószínűleg másképp reagáltak volna, megdöbbentek volna, sőt, talán véget is akartak volna vetni a kapcsolatnak. De Joey egyszerűen szórakoztatónak találta a dolgot. „Nekem nem tűnt nagy dolognak, hogy szeret női fehérneműt viselni.” Ez egy darabig a kettőjük titka maradt.

„Joey megengedte, hogy otthon nőnek öltözzek. Ez volt a mi közös játékunk. Amikor hazaértem a munkából, levettem a férfiruhát, és úgy öltöztem, mint egy nő.” – emlékszik vissza Angie.

A játék azonban lassan kezdett komolyra fordulni.

„Minél többet kísérleteztem, annál kevésbé akartam abbahagyni.” – meséli Angie. „Rájöttem, hogy amikor lemondok Angie-ről, lemosom a sminket, és újra meglátom Iant a tükörben, a boldogságom is eltűnik.”

Rengeteg kérdés kavargott benne, amelyek közül az egyik legfontosabb ez volt: Ha elmondom a feleségemnek, hogy többé nem akarok férfi lenni, vajon még mindig ugyanúgy fog szeretni?

„Egy nap Ian megkérdezte tőlem, mit szólnék hozzá, ha az egész életét nőként élné le? Akkor úgy éreztem, mintha egy száguldó autóban ülnék, és hirtelen ráléptem volna a fékre. A fejemben még a kerekek csikorgását is hallottam az aszfalton. Mintha megállt volna az életem. Rendkívül nehéz folyamat volt ez a számomra.” – idézte fel Joey.

Eleinte Joey nem tudta elfogadni férje választását, és saját magát hibáztatta ezért a sokkoló változásért. Sőt, azt is beismerte, hogy elhagyatottnak érezte magát. Hosszú időbe telt, de Joey végül kezdte megérteni, hogy mindegy, hogy Ian vagy Angie, a párja továbbra is ugyanaz a lélek, akibe ő beleszeretett, és ő továbbra is ugyanúgy szereti, a nemétől teljesen függetlenül.

„Ennek a folyamatnak a végén megértettem, mennyire mély is a szerelmünk, és, hogy az érzések, amik összekötnek minket, mennyire hitelesek.” – mondta Joey, aki egyáltalán nem titkolta a furcsa utat, amit a házasságuk során bejártak, sőt, megosztotta a történetüket az Instagramon, ahol több mint 240.000 követője van.

„Leküzdöttünk minden akadályt, és a végén erősebbek lettünk, mint valaha voltunk.” – zárta a történetüket Angie. Az egyetlen fennmaradó kérdés, amit gyakran fel is tesznek nekik, hogy vajon Joey leszbikusnak tartja-e magát, most, hogy egy nővel él házasságban. Erre a kérdésre azonban egyikük sem akar válaszolni, mert nem szeretnék, ha bármilyen módon beskatulyáznák őket. Angie azt mondta, ugyanúgy vonzódik a feleségéhez, mint korábban, amikor még férfi volt, és a házasságukat a szüleik is elfogadják.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet