KezdőlapVilágA nő akkor döbbent rá, hogy a férje legjobb barátnője kislányának apja,...

A nő akkor döbbent rá, hogy a férje legjobb barátnője kislányának apja, miközben tisztába tette a kisbabát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

2021-ben Hailey Mae, egy négygyermekes édesanya megdöbbentő felfedezést tett, ami az egész addigi életét felforgatta. Megtudta, hogy legjobb barátnője újszülött kislányának valójában az ő férje az apja, de a sokkoló felfedezések ezzel még nem értek véget.

Hailey és a barátnője az évek során ugyan eltávolodtak egymástól, de amikor a barátnője teherbe esett, felelevenítették a barátságukat, és Hailey mindenben segített neki, elkísérte az orvosi vizsgálatokra, sőt, a szülőszobán is mellette volt.

A nő egy azóta törölt TikTok videóban elmondta, milyen fantasztikus élmény volt számára, hogy jelen lehetett barátnője kislányának születésénél, sőt, ő lehetett az első, aki megfürdethette az újszülöttet. Mindössze 3 nappal később azonban sokkoló felfedezést tett.

Éppen tisztába tette a kisbabát, amikor felfedezett egy jellegzetes anyajegyet a nyakán, lényegében egy kis dudort, amit egy extra porc okozott, és ami nagyon ismerős volt neki, mivel a legidősebb fiának is pontosan ugyanilyen volt a nyakán, és azonnal rájött, hogy a férje a barátnője lányának biológiai apja.

A barátnője ott állt mellette, amikor felfedezte az anyajegyet, és bevallotta, hogy valóban viszonya volt Hailey férjével. A férfi csak hónapokkal később ismerte el a viszonyukat, és ebben a zavaros időszakban Hailey barátnője kislányával együtt beköltözött hozzájuk.

A helyzet meglehetősen szokatlan volt, és Hailey félig-meddig viccesen azt mondta, úgymond „feleségtársak”, „testvér feleségek” lettek, és együtt nevelték a gyerekeiket.

Bár a barátnője végül elköltözött, Hailey azt mondja, a barátságuk megmaradt, és továbbra is tartják a kapcsolatot, hiszen a gyerekeik féltestvérek. Ami azonban a férjét illeti, azóta elváltak, és Hailey egy másik városban kezdett új életet a gyerekeivel.

Kiderült ugyan is, hogy a férfinak még legalább kilenc gyereke született a házasságukon kívül, és ez az újabb sokkoló hír már túl sok volt a nő számára.

„A volt férjem megerősítette, hogy 9 gyereke van. El kellett költöznöm, különben fennállt volna a veszélye, hogy a gyerekeim később a saját testvéreikkel kezdenek randizni” – mondta a nő egy TikTok videóban.

Azt is elmondta, hogy valahányszor látott egy kisbabát a kisvárosban, ahol éltek, aki hasonlított a férjére, feltámadt benne a kétely, és ezt nem tudta elviselni.

Ami Hailey barátnőjét illeti, ő is hasonló döntésre jutott: minden kapcsolatot megszakított a férfival, és teljesen kizárta őt kislánya életéből is.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet