KezdőlapVilágA nő hetente órákat tölt azzal, hogy kékre fesse a bőrét, mert...

A nő hetente órákat tölt azzal, hogy kékre fesse a bőrét, mert földönkívüli szeretne lenni

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A bradfordi Lhouraii Li a földönkívüliek megszállottja, és mivel szeretné, ha a bőre mindig kék lenne, minden héten órákat tölt el azzal, hogy befesse az egész testét és az arcát, hogy saját szavaival élve „földönkívülinek érezze magát”.

A nő öt évvel ezelőtt kezdte el festeni magát, és annyira szenvedélyesen rajong a földönkívüliekért, hogy még a Star Trek sorozatból ismert klingon nyelven is megtanult. Egyedi külsejéről az Instagramon is oszt meg képeket, és már több mint 10 ezer követője van.

A 33 éves manikűrös így fogalmazott a külsejével kapcsolatban: „Határozottan úgy érzem magam, mint egy földönkívüli. Bármilyen más módon felöltözve úgy érzem, hogy nem vagyok önmagam, mintha jelmezben lennék. Körülbelül egy-két órába telik, mire elkészülök. Először a kontaktlencsémet teszem fel, aztán a kék festéket viszem fel, majd a sminkem többi részét.”

Li azt mondja, japán stílusok inspirálják, parókát, kontaktlencsét, papírmasé elf füleket és szarvakat is visel, hogy a hatás teljes legyen. Évente körülbelül 30 fontot költ testfestékre, és fehér alapot használ, hogy bőrét még pigmentáltabbá tegye, és elérje a jellegzetes kék árnyalatot.

„Tudom, hogy sokan nehezen értik ezt meg, de én így érzem magam jól, nem tudom, miért. Tudom, hogy sokan mások is így éreznek, akik nehezen tudnak kapcsolatba lépni másokkal” – magyarázta.

Az emberek gyakran megkérdőjelezik, hogy befolyásolja ez a hobbi a párjával, Nathannel való kapcsolatát, de Li azt mondja, ezen a téren soha nem voltak problémái.

„El is felejtettem, hogy kéknek lenni nem egészen normális. A párom is sok sminket használ. Tetszik neki a stílusom, és mindketten élvezzük, hogy együtt sminkelünk. Vicces, mert láttam már olyan kommenteket a neten, hogy a kék festék biztosan rátapad, amikor intim kapcsolatot létesítünk, és ez valóban így van. Olyan, mintha kicserélnénk a sminkünket” – mondta a nő.

A sok kritika mellett elismerő megjegyzéseket is kap, és sokan inspirálónak tartják merész külsejét. „Olyan akarok lenni, mint te” – írta az egyik rajongója, egy másik pedig hozzátette: „Gyönyörű vagy.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet