KezdőlapVilág"A sikoltozó gyerekek tönkretették a randimat - a gyerekeket ki kellene tiltani...

„A sikoltozó gyerekek tönkretették a randimat – a gyerekeket ki kellene tiltani az éttermekből”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy nő amiatt panaszkodott a népszerű Reddit fórumon, hogy neveletlen gyerekek tönkretették a Valentin-napi randiját, és kíváncsi volt mások véleményére azzal kapcsolatban, mit kellene tenniük a szülőknek ilyen esetben.

A 20-as éveiben lévő nő azt írta, a randevúja káoszba fulladt néhány „rosszul viselkedő gyerek” miatt. Elmondta, hogy a párjával egy elegánsabb éttermet választottak Valentin-nap alkalmából, és egy romantikus, szórakoztató estére készültek.

Amikor azonban helyet foglaltak, hamar kiderült, hogy az este nem az elképzeléseik szerint alakul majd, mivel egy öt-hat év körüli kislány folyamatosan zajongott, ugrált és szaladgált az asztaluk körül, ráadásul egy kisbaba is ült a közvetlen közelükben, szóval lényegében „be voltak szorítva a gyerekek közé.”

A nő azt írta, szerinte a szülőknek közbe kellett volna lépniük, de nem tették meg.

„Aztán egy ponton a kislány hátracsapta a haját, és majdnem megérintett engem és az evőeszközeimet. Az anyuka biztosan látta az arckifejezésemet, mert időnként félszegen bocsánatot kért, és ideiglenesen visszaterelte magához a gyereket. A húszas éveim közepén járok és nő vagyok, így nem tudom, hogy a szülők azt feltételezték-e, hogy szerethetőnek találom a gyereküket” – magyarázta.

Ezenkívül a kisebbik gyerek folyamatosan sírt, de a szülők nem próbáltak változtatni ezen, annak ellenére, hogy több asztaltól is jelentőségteljes pillantásokat vetettek rájuk.

„Miért mennél el Valentin-napra egy elegáns étterembe egy rosszul viselkedő gyerekkel? Ha megengedheted magadnak, hogy ott egyél, akkor megengedhetsz magadnak egy bébiszittert is. Ha pedig nem találsz időben bébiszittert, maradj otthon. Gyerekkoromban ritka élvezet volt számomra az étterembe járás, és amint kellemetlenséget okoztam a körülöttem lévő embereknek, azonnal kivittek volna, és utána hosszú ideig nem vittek volna újra étterembe” – írta a nő.

A hozzászólásokban más felhasználók is egyetértettek azzal, hogy a szülőknek közbe kellett volna lépniük, és fegyelmezniük kellett volna a gyerekeiket. Sokan azt is hozzátették, hogy a szülők önző módon viselkedtek.

„Ez színtiszta önzés. Nem érdekli őket a többi vendég. Maguknak próbálják bebizonyítani, hogy a kapcsolatuk nem szenved, és hogy még mindig elmehetnek szórakozni, annak ellenére, hogy szülők. Nem átlagos, unalmas szülők, hanem menő szülők, vagy legalábbis azt szeretnék hinni. Nem érdekli őket, hogy a gyerekük unatkozik vagy rosszul érzi magát, csak dicsekedni (hazudni) akarnak más anyukáknak a baráti körükben, hogy milyen jól neveltek és milyen könnyű velük” – írta egy kommentelő.

De egy másik hozzászóló is egyetértett azzal, hogy ha egy gyerek nem tud viselkedni, amikor étteremben, vagy más nyilvános helyen vannak, a szülőknek ki kellene vinniük őt, hogy ne zavarjanak másokat – többek között a pincéreket sem, akik megpróbálják végezni a munkájukat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet