KezdőlapVilág„A szépségkirálynő feleségem 40 évvel fiatalabb nálam” - a korkülönbség ellenére megtalálták...

„A szépségkirálynő feleségem 40 évvel fiatalabb nálam” – a korkülönbség ellenére megtalálták egymásban a lelki társukat

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 74 éves Vince gyerekei a 40-es és 50-es éveikben járnak, és a férfinak már unokái is vannak, ezért a családja eleinte aggodalommal nézte a 34 éves Lesley-vel való kapcsolatát, ahogy a nő családjának is megvoltak a kételyeik. Ők azonban nagyon is biztosak a kapcsolatukban, és úgy érzik, megtalálták egymásban a lelki társukat.

Lesley és Vince Chicagóban ismerkedtek meg egy bárban, ahol Lesley zongorán játszott, Vince pedig énekelt. Az első randevújukon Vince vacsorázni vitte a lányt, és megkérdezte tőle, tisztában van-e azzal, mennyivel idősebb nála, mert kissé kínosan érezte magát, de mivel Lesley egyáltalán nem érezte magát kényelmetlenül, hamarosan a férfi is feloldódott a társaságában.

Alig egy évvel a megismerkedésük után eljegyezték egymást. Majdnem 8 éve vannak együtt, és 5 éve házasok, és bár ők tökéletesen boldogok együtt, tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy az emberek gyakran furcsának látják a kapcsolatukat.

Lesley azt mondja, gyakran megkérdezik tőle, hogy miért van ezzel a „nagypapával”, és időnként azzal vádolják, hogy csak a pénze miatt van az idősebb férfival. Kapcsolatuk elején érzékenyebb volt ezekre a megjegyzésekre, és zavarban volt miattuk, de egy idő után már nem érdekelték a rosszindulatú kritikák.

„A legtöbb megjegyzés egyszerűen csak lepereg rólunk, mint kacsa hátáról a víz. Már mindet hallottuk. A legtöbb barátom különben is irigyel engem.” – jegyzi meg Vince. „Kevesen tudják, de a feleségem egy szépségkirálynő.”

Lesley 2019-ben nyerte el a Mrs. Pasadena címet, egy évvel korábban, 2018-ban pedig második helyezett volt a Mrs. California szépségversenyen.

Kapcsolatuk elején mind Vince, mind Lesley családjának megvoltak a fenntartásai. Vince gyerekei mind a mai napig nem békéltek meg tökéletesen a helyzettel, de a kezdeti feszültség sokat oldódott. Lesley azt mondja, bár zavarta ez a feszült hangulat, tökéletesen megérti őket, hiszen valószínűleg neki is ez lenne az első reakciója, ha az ő édesapja randevúzna egy 40 évvel fiatalabb nővel.

Lesley édesanyjának is kétségei voltak, és amikor megtudta, mennyivel idősebb a lányánál a párja, úgy érezte, mindenképpen el kell beszélgetniük erről, mert meg akart bizonyosodni róla, hogy Lesley valóban tisztában van azzal, mit jelenthet ez a korkülönbség, különösen egészségügyi szempontból az idő előrehaladtával. Ugyanakkor abban is biztos akart lenni, hogy Vince megérti, hogy Lesley-nek a saját életét kell élnie, és el kell érnie a saját céljait.

„A dolgok végül jobban alakultak, mint valaha is reméltem, és most teljes mértékben elfogadom őket, mert boldogok egymással.” – mondja Yvonne, Lesley édesanyja.

A pár a gyerekvállalás kérdését is megvitatta, és bár még nem jutottak végleges döntésre ezzel kapcsolatban, nem zárják ki a közös gyerekek lehetőségét.

„Egyelőre még próbálom kitalálni, mi lenne a legmegfelelőbb döntés a számomra, de csodálatosnak tartom, hogy a férjem az ő korában egyáltalán nyitott arra, hogy újra apa legyen.” – mondja Lesley.

„Nem számítottam arra, hogy újra megtalálom a szerelmet, de megtaláltam, és csodálatos érzés. Mellette teljesnek érzem magamat.” – vallja Vince. Lesley azt mondja, 100%-ig biztos benne, hogy a férje a lelki társa, az életkor pedig tényleg csak egy szám, és amíg boldogok egymással, egyáltalán nem számít.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet