KezdőlapBulvárA sztárszülők megtiltják gyerekeiknek, hogy 18 éves koruk előtt közösségi oldalakat használjanak

A sztárszülők megtiltják gyerekeiknek, hogy 18 éves koruk előtt közösségi oldalakat használjanak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Chip és Joanna Gaines-nek 5 gyereke van, és a szülők rendkívül szigorúak a közösségi médiával és a mobiltelefonok használatával kapcsolatban. A házaspár szabálya szerint a gyerekeik 18 éves koruk előtt nem lehetnek jelen a közösségi oldalakon, de elismerik, hogy nem könnyű betartani ezt az elvet.

Chip és Joanna a Fixer Upper (Feljavítók) című valóságshow-ból ismert tévés személyiségek, a házaspárnak egy lakásfelújítással és átalakítással foglalkozó vállalkozása van a texasi Wacóban.

Chip és Joanna, akik nemrég ünnepelték a 21. házassági évfordulójukat, a Today show-nak adott interjújukban beszéltek a műsorról, valamint családjuk dinamikájáról is, és többek között gyereknevelési elveik is szóba kerültek.

Ami a telefon és a közösségi média használatát illeti, a Gaines házaspár egyértelmű határokat szab: „A mi házi szabályunk az, hogy a főiskola előtti nyáron kapnak hozzáférést a közösségi médiához. Tehát 18 évesen” – jelentette ki Joanna.

A pár elismerte, hogy nem volt könnyű a gyerekeiket offline tartani, de szerintük ez a korlátozás megadta nekik a szükséges időt, hogy segítsenek nekik kitalálni, hogy használhatják felelősségteljesen a közösségi médiát úgy, hogy az ne eméssze fel teljesen az életüket.Joanna szerint a közösségi oldalak használata különösen tinédzser lányai számára kockázatos. „Ez az a kor, amikor mentálisan sok minden befolyásolja őket” – magyarázta az édesanya.

A házaspár elismerte, hogy nem volt könnyű távol tartani a gyerekeiket a közösségi médiától úgy, hogy közben minden barátjuk használja ezeket az oldalakat.

„Ez egy kihívás. A gyerekek nyilván előbb akarják” – mondta Chip, de Joanna hozzátette, hogy a gyerekek az elmúlt évben viszonylag keveset panaszkodtak emiatt, annak ellenére, hogy valószínűleg elszigetelve érzik magukat a barátaiktól.

„A mi életünk egy kicsit más. Minket ez a konkrét dolog foglalkoztat” – mondta Joanna, Chip pedig hangsúlyozta döntésük fontosságát: „Az igazság az, hogy nem lenne jobb nekik, ha korábban kezdenék el használni a közösségi médiát. Jobb, ha később kezdik el. A legjobb pedig az lenne, ha soha nem tennék.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet