KezdőlapVilágA tűzoltó édesapa újraalkotott egy három generációs családi fotót, hogy megünnepelje kislánya...

A tűzoltó édesapa újraalkotott egy három generációs családi fotót, hogy megünnepelje kislánya születését

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Első gyermeke születése után egy floridai tűzoltó újraalkotott egy többgenerációs családi fotót, amivel megünnepelte kislánya születését, és egyúttal néhai nagyapja emléke előtt is tisztelgett.

A 24 éves Michael Haworth tűzoltó és mentős a floridai Ocalában született és ott is nőtt fel. 2020 októberében vette feleségül szerelmét, Jerricát, és 2022 májusában megszületett első gyerekük, egy kislány, aki a Monroe nevet kapta.

„Ő az első unoka és dédunoka a családban mindkét oldalon. Mondanom sem kell, hogy rengeteg puszival, öleléssel és ajándékkal fogadták” – mondta a büszke apuka.

Néhány nappal Monroe születése után Michaelnek az az ötlete támadt, hogy újraalkothatnának egy családi fotót, ami nem sokkal az ő születése után készült.

Az eredeti képen Michael apja látható, akit szintén Michaelnek hívnak, és villanyszerelőként dolgozik, valamint a nagyapja, Kenneth, aki a karjában tartja az újszülöttet.

A tűzoltó édesapa újraalkotott egy három generációs családi fotót, hogy megünnepelje kislánya születését

„Apám 30 éves volt, és azt hiszem, a nagyapám körülbelül 55 éves lehetett” – magyarázta Michael. „Sokáig ragaszkodtam ahhoz a képhez, különösen azután, hogy nagyapám 2016-ban rákban elhunyt. Ez egy nagyon különleges fotó a számomra.”

Most, 23 évvel később újraalkották a különleges fotót, egy újabb családtaggal. „A kép nagyon érzelmes a számomra, és személyes tisztelgés a nagyapám emléke előtt” – magyarázta az újdonsült édesapa.

Michael családja az Instagramon is megosztott egy videót a fotózásról, és a bejegyzés gyorsan népszerű lett a közösségi oldalon. Michaelt meglepte a váratlan siker, és a rengeteg pozitív hozzászólás, amiknek a nagy része idősebb Michael „kortalanságát” dicséri.

A tűzoltó édesapa újraalkotott egy három generációs családi fotót, hogy megünnepelje kislánya születését

Michaelt, az édesapját és néhai nagyapját mindig is erős kötelék fűzte egymáshoz. Kenneth rendszeresen elvitte az unokáját versenypályára, Michael pedig vadászni vitte a fiát, amit mind a mai napig nagyon szeretnek.

Most, hogy ifjabb Michael maga is apa, alig várja, hogy láthassa felnőni a kislányát. „A lányom már majdnem 4 hónapos, és rengeteg örömünket leljük benne. Mindig olyan boldog, és imád fecsegni, bár egyelőre nem mond semmit, aminek értelme is lenne” – mesélte.

A többgenerációs fotót eredetileg azért készítették el, mert érdekesnek tűnt az ötlet, és tudtak róla, hogy van egy ilyen trend a közösségi médiában, de most sokkal többet jelent nekik ennél.

„Felébredt bennem a vágy, hogy értékeljem a jelen pillanatot, és soha ne engedjem el a múltat a benne rejlő emlékekkel. Különleges lenne újra elkészíteni ezt a fotót a következő nemzedékkel” – mondta Michael.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet