KezdőlapVilágA világ legnagyobb ajkaival rendelkező nő küszködik, hogy rátaláljon a szerelemre, külseje...

A világ legnagyobb ajkaival rendelkező nő küszködik, hogy rátaláljon a szerelemre, külseje megrémiszti a férfiakat

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy nő, aki a világ legnagyobb ajkaival rendelkezik, és azt reméli, hogy a legnagyobb arccsont rekordját is megdöntheti, azt mondja, nincs szerencséje a szerelemben, mivel a férfiakat elriasztja a külseje, ráadásul az orvosok nem hajlandók több töltőanyagot fecskendezni az ajkába és az arcába.

A 25 éves bulgáriai Andrea Ivanova azt állítja, jelenleg neki vannak a legnagyobb ajkai a világon, és azt szeretné, ha az arccsontja is ugyanilyen kiemelkedő rekordot dönthetne, de azt is elárulta, hogy a beavatkozások megnehezítik számára a randizást, és mindeddig hiába kereste az igazit. Ráadásul úgy tűnik, rekordkísérlete sem valósulhat meg egykönnyen.

Andrea eddig körülbelül 1600 fontot (700.000 forint) költött csak arccsontfeltöltésre, most azonban az orvosok közölték vele, hogy nem akarnak több töltőanyagot fecskendezni az arcába, mert ezen a ponton már túl veszélyesnek ítélik meg az újabb beavatkozásokat. Csakhogy Andreának esze ágában sincs megállni, annak ellenére, hogy extrém külseje a szerelmi életére is negatív hatással van.

A „világ legnagyobb ajkaival” rendelkező nő nem találja „élete szerelmét”, pedig napi szinten megkérik a kezét!
Fotó: Instagram

A nő elmesélte, hogy nemrég még A Nagy Ő, azaz a The Bachelor című valóságshow-ba is jelentkezett, abban a reményben, hogy végre megtalálja az igazit, de nem került be a műsorba, mert az új évad agglegénye állítólag nem szereti azokat a nőket, akiken túl sok plasztikai beavatkozást végeztek.

„Nagyon szerettem volna részt venni a műsorban, mert nagyobb népszerűségre tehetnék szert, és esetleg megtalálhatnám a szerelmet, ráadásul nagy rajongója is vagyok, hiszen mindig nagyon szép és fényűző helyeken forgatják a világ minden táján – de nagyot csalódtam. Tesztelni akartam a karakterem állóképességét, és azt, hogy vajon mennyire leszek ellentétes a többi lánnyal. De ez az évad elég sokkoló volt, mivel az új agglegény azt mondta, hogy nem szereti a sok esztétikai beavatkozással rendelkező lányokat” – magyarázta a bolgár influenszer.

Andreának rosszul esik, hogy „ellentmondásos” külseje miatt nem válogatták be a műsorba, különösen mivel ez már korábban is problémát okozott a romantikus kapcsolataiban.

„Ha valakivel kapcsolatban vagyok, és ő azt mondja, hogy kényelmetlenül érzi magát, ha velem sétál az utcán vagy más nyilvános helyen, akkor szakítunk. Ettől rosszul érzem magamat vagy megsértődöm, így aztán új partnert kell keresnem, akit nem zavar a külsőm” – magyarázta.

A „világ legnagyobb ajkaival” rendelkező nő nem találja „élete szerelmét”, pedig napi szinten megkérik a kezét!
Fotó: Instagram

Andrea nagyon szeretne kapcsolatban lenni, de csakis olyan férfivel, aki teljes mértékben elfogadja őt.

„Szeretnék őrülten és igazán szerelmes lenni, és megismerni a számomra megfelelő partnert, mert a szerelem a legszebb dolog a világon” – mondta, hozzátéve, hogy bár online is rengeteg kritikát kap, nem hajlandó lemondani a tervéről, hogy egy napon neki legyenek legkiemelkedőbb arccsontjai a világon.

„Az orvosom figyelmeztetett, hogy veszélyes még többet injekciózni az ajkaimba és az arcomba, mert aggódik, hogy néhány ér elzáródik. Azt tanácsolja, hogy mindig folyamatosan hidratáljam az ajkaimat, de az aggályai ellenére én nem aggódom. Szeretném, ha egy idő után nekem lennének a világon a legnagyobb és legkiemelkedőbb arccsontjaim, és akkor elérném álmaim külsejé.” – mondta Andrea.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet