Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy gyönyörű amerikai lány barátja egy autóbaleset következtében súlyos agykárosodást szenvedett, a lány mégis úgy döntött, hogy hozzámegy feleségül. A fiú állandó ápolásra szorul, a lány mégis úgy döntött, hogy őt szereti a világon a legjobban, és vele lesz boldog. Ian Murhpy és Larissa minden bizonnyal egy nem hétköznapi életre vállalkozik.

larissa1

A fiú éppen munkába tartott, amikor súlyos autóbalesetet szenvedett, melynek következményei igencsak marandóak, agykárosodása következtében valószínűleg egész életében ápolásra szorul. Ám barátnője ennek ellenére is úgy döntött, hogy hozzá szeretne menni feleségül.

Főiskolás korukban ismerkedtek össze, a baleset után a lány úgy döntött, hogy odaköltözik kedvese családjához, hogy állandóan részt vehessen az ápolásában. A kezdeti nehézségek ellenére a fiú egészségi állapota némiképp javulni kezdett, ám ekkor az édesapja lett súlyos beteg, agydaganatot diagnosztizáltak nála. Larissa tudta, hogy Ian édesapja mennyire örülne annak, hogyha ők összeházasodnának, így arra a lépésre szánta el magát, hogy elmennek a bíróságra, hogy ott is jóváhagyják döntésüket.

larissa2

Larissa régi álma vált valóra ezzel a döntésével, s bár tudja, hogy nem lesznek zökkenőmenetesek hétköznapjaik, ő mégis Iant választotta.

„Számomra nagyon fontos a család és a szerelem. Megéltük azt, hogy barátnőim és testvéreim is fehér ruhában vonultak az oltár elé, és most boldogak, kicsattannak az egészségtől. Bár nem volt egy könnyű lépés, de mi minden nehézség ellenére szeretjük egymást”—mondja Larissa, aki boldog, hogy élete szerelméhez mehetett hozzá.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!