KezdőlapVilág"Alig hittem a szememnek, amikor megláttam" - könnyek közt tört ki a...

“Alig hittem a szememnek, amikor megláttam” – könnyek közt tört ki a fiú, amikor meglátja első születésnapi tortáját

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A szülők gyakran örökítik meg gyermekük első lépéseit, első születésnapját, első napját az iskolában – legyen bármiről szó, a szülők szeretik azt megörökíteni. Bár imádnivaló nézni, ahogy a babák szeme felcsillan, amikor új dolgokat tapasztalnak, nem mindig lehet felmérni, hogyan érzik magukat valójában.

Mi lenne, ha megörökítenél valakit, aki ugyanezeket a dolgokat először éli át, de már idősebb, és tudja, hogyan fejezze ki valódi érzéseit?

Az észak-karolinai Waxhaw-ból származó Walker család pontosan ezt tette, miután örökbe fogadtak két testvért Sierra Leonéból. Jamie Walker nemrég megosztott egy videót arról, ahogy fia, Abraham megkapja első születésnapi tortáját, a hatodik osztályos kisfiú azonnal könnyekben tört ki.

Abraham első születésnapi tortája

A videót megelőzően Joe Walker Sierra Leonéba utazott egy barátjával, aki árvaházat alapított az országban. Ott találkozott egy James nevű fiúval, Abraham testvérével.

A férfi és a fiú között szoros kötelék alakult ki.

A Walker család támogatni kezdte Jamest, és havonta beszéltek vele, de hat hónap után Jamest kitették az árvaházból.

Joe szerzett Jamesnek egy telefont, így kapcsolatban tudtak maradni. James visszament a falujába, de ez nem volt hosszú távú megoldás.

Abraham könnyek között tört ki, amikor meglátta első születésnapi tortáját

“Tudtuk, hogy ha nem tér vissza az árvaházba, akkor újra az utcára kerül” – mondta Joe, aki feleségével végül úgy döntött, hogy örökbe fogadják a testvéreket.

2021 őszén a fiúk átlépték az Egyesült Államok határát, hogy a Walker család részévé váljanak.

Május 19-én a család megünnepelte Abraham születésnapját. Bár nem tudják a pontos életkorát – Sierra Leonéban nem veszik komolyan a nyilvántartást, így a fiúk születési anyakönyvi kivonatai nem pontosak -, a fiú megkapta élete első tortáját.

“Hihetetlenül boldog voltam. Ez volt az első születésnapi tortám, alig hittem a szememnek, amikor megláttam” – mesélte a hatodikos Abraham, írja a Filantropikum.com.

A meglepetés tortáról készült videó futótűzként járta be az internetet, több ezren lájkolták és osztották meg!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet