KezdőlapVilágAz anya 6 évet töltött azzal, hogy megtalálja lánya gyilkosát - anyai...

Az anya 6 évet töltött azzal, hogy megtalálja lánya gyilkosát – anyai ösztöne nem engedte, hogy feladja

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amikor egy 30 éves, kétgyermekes anya randizni kezdett egy férfival, akivel egy üzleti találkozón ismerkedett meg, nem is sejtette, hogy a férfi felkerül az amerikai rendőrök 15 legkeresettebb személy listájára. A legrosszabb rémálma akkor kezdődött, amikor elment vele nyaralni.

Egy szülő sem akarja, hogy megtudja, hogy a gyermeke meghalt. A mai történetben szereplő anya teljesen összetört, amikor megtudta, hogy megölték a lányát. Miután a rendőrség nem tudta lenyomozni a gyilkost, anyai ösztöneit használta fel, hogy elkapja a férfit.

Az anya 6 évet töltött azzal, hogy megtalálja lánya gyilkosát - anyai ösztöne nem engedte, hogy feladja

Volt nyomozóként tudta, hogyan kell lenyomozni a bűnözőket. A feldúlt anya mindent elkövetett, hogy elkapja lánya gyilkosát, de nem találta meg. Hat évvel később megkapta a várva várt nagy áttörést.

A kétgyermekes anya, Krystal Mitchell ingatlanmenedzserként dolgozott szülővárosában, az arizonai Phoenixben. Naponta sok új emberrel találkozott, de Raymond McLeod-hoz, az amerikai tengerészgyalogoshoz valahogy az első pillanattól kezdve vonzódott. Volt benne valami különleges, a férfi nem olyan volt, mint a többi ügyfele.

Telt az idő, és egyre közelebb kerültek egymáshoz, alig egy hónappal a megismerkedésük után San Diegóba készültek nyaralni, hogy ott találkozzanak a barátaikkal. A vakációzás azonban rémálommá változott, ugyanis Mitchellt holtan találták egy San Diego-i lakásban.

Az anya 6 évet töltött azzal, hogy megtalálja lánya gyilkosát - anyai ösztöne nem engedte, hogy feladja

Mitchelle 2016. június 10-én hunyt el, de édesanyja, az egykori rendőrnyomozó, Josephine Wentzelt, még aznap megfogadta, hogy ha addig él is, felkutatja a lánya gyilkosát.

Miközben a bizonyítékok és McLeod aktái között kutatott, Josephine több emberrel beszélt, és tippek alapján cselekedett, de McLeodot sehol sem találta. Úgy tűnt, mintha köddé vált volna, de Josephine Wentzel nem adta fel.

“Tudom, hogy ha megtalálom, az nem hozza vissza a lányomat, de megmenti a lánya, az unokája életét” – fogalmazott Josephine.

Az anya 6 évet töltött azzal, hogy megtalálja lánya gyilkosát - anyai ösztöne nem engedte, hogy feladja

Ami Josephine-t megdöbbentette, hogy a lánya egy többszörösen vádlott férfival randevúzott. A nyomozása során az is kiderült, hogy a hatóságok 2009-ben súlyos testi sértéssel vádolták McLeodot. A férfi felkerült a US Marshals körözöttek listájára, fényképe a közösségi médiában kezdett terjedni, és 50.000 dollárt ígértek annak, aki megtalálja.

A nyomozás során Josephine többször is úgy gondolta, hogy soha nem találja meg lánya gyilkosát. Gyakran reménytelennek érezte magát, de folytatta a keresést elhunyt lánya után. Váratlan halála motiválta őt, hogy elkapja a férfit.

Hat évvel Mitchell halála után már-már úgy tűnt, hogy kezd reménytelenné válni a nyomozás, míg nem a közösségi médián keresztül egy spanyol, Salvadorból származó nő jelezte, hogy felismerte őt. A hatóságok egy San Salvadortól 40 mérföldre lévő helyen találtak rá Raymond McLeodra, és 2022. augusztus 29-én letartóztatták. A férfi nem sokkal a gyilkosság után nevet cserélt, és angoltanárként kezdett dolgozni Mexikóban.

A férfi ellen eljárás indult, Mitchelle édesanyja pedig reméli, hogy a tárgyalás után ennyi idő elteltével is végre elnyeri méltó büntetését a lánya gyilkosa.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet