Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Valentin-nap a legtöbb ember számára a romantikáról és a szerelemről szól, de egy nyugat-virginiai család számára az ünnep erőszakba és vérontásba csapott át.

2019. február 14-én az 55 éves Larry McClure, lányai, Anna Marie Choudhary és Amanda McClure, valamint Amanda barátja, John Thomas McGuire egy kellemes Valentin-napi vacsorát költöttek el a családfő házában. Ezután azonban a dolgok szörnyű fordulatot vettek, és az estének borzalmas vége lett.

„A dolgok kezdtek furcsán alakulni” – mondta Anna Marie a People magazin szerint. Aznap este az apa és két lánya egy borosüveggel fejbe vágták Johnt, megkötözték, megkínozták, beadtak neki két fiola metamfetamint, megfojtották, elásták a kertben, majd később újra kiásták, feldarabolták és újra elásták a maradványait.

A 33 éves Anna Marie a bíróságon felidézte az esettel kapcsolatos emlékeit, és azt vallotta, azért vett részt a gyilkosságban, mert az apja kényszerítette rá. Elmondta, hogy körülbelül 2 héttel Valentin-nap előtt a 31 éves Amanda és barátja, John, éppen úton voltak minnesotai otthonukból, amikor a járművük Indianában lerobbant. Larry és Anna Marie értük mentek, és beköltöztették őket az otthonukba. John és Amanda metamfetamint készítettek, de az nem sikerült jól, Amanda valamilyen oknál fogva mégis megőrizte azt egy üvegben.

Valentin-napon a család együtt vacsorázott, és Anna Marie észrevette, hogy az apja félrehúzódik Amandával, és beszélgetnek valamiről. Aztán az apja néhány darab kötelet kért tőle, de a nő ezt akkor még nem tartotta furcsának. A dolgok vacsora után fajultak el, amikor Larry egy „játékot” javasolt. A „játék” során megkötözték John lábát, és miközben a férfi előrehajolt, hogy kioldja a kötelet, Amanda hátulról leütötte a borosüveggel, amit a vacsora alatt végig a keze ügyében tartott – emlékszik vissza Anna Marie.

Ezután Larry állítólag azt mondta Anna Marie-nek, hogy ha kedves neki a gyerekei élete, tegye pontosan azt, amit mond neki. Larry és Amanda megkötözték Johnt, azzal vádolták őt, hogy szövetségi informátor, és követelték, hogy árulja el, ki ő valójában.

„John folyamatosan azt mondogatta nekik: Nem én vagyok az emberetek. Nem tudom, kit kerestek, de nem én vagyok az.” – idézte fel Anna Marie.

Később Amanda elővett két fecskendőt, amiket a rosszul sikerült metamfetaminnal töltött meg, és, mivel Anna Marie ápolói tapasztalattal rendelkezett, azt mondták, neki kell beadnia az injekciót. Anna Marie azt mondta, nem volt választása, ezért azt tette, amit az apja és a húga mondtak neki, aztán, amikor az injekció nem végzett a férfival, meg is kellett fojtania őt.

Az apa és kisebbik lánya előbb elásták a holtestet, de később kiásták és beleszúrtak egy kést, hogy meggyőződjenek róla, valóban meghalt.

Amikor Anna Marie azt hitte, hogy vége a rémálomnak, Larry és Amanda újabb meglepetéssel szolgáltak: bevallották, hogy kapcsolatuk van, és össze is akarnak házasodni. Apa és lánya 2019. március 11-én házasodtak össze Virginia államban.

„Engem is magukkal vittek, és azt mondták, boldog tanúként kell viselkednem” – mondta az idősebb nővér.

Nem sokkal később, mindhármukat elfogták, és bíróság elé állították.

Fotó: Larry McClure, Amanda McClure (lent), és Anna Marie Choudhary (fent)Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!