KezdőlapVilágAz apukát megkérdezték, hogy aznap ő vigyáz-e a lányára - a nő...

Az apukát megkérdezték, hogy aznap ő vigyáz-e a lányára – a nő arca elfehéredett a válasz hallatán

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az apuka megdöbbentő választ adott, amikor egy ismeretlen nő megkérdezte, aznap ő vigyáz-e a lányára – a közösségi média felhasználói nagyra értékelték a férfi válaszát.

Kevin Clevenger egy TikTok videóban mesélte el az esetet, és ezzel rávilágított az apák szerepének fontosságára a gyerekek életében, valamint arra, hogy sokan még mindig hisznek a hagyományos nemi szerepekkel kapcsolatos sztereotípiákban.

Kevin elmagyarázta, hogy a felesége, Brandy úgy döntött, visszamegy dolgozni, így ő maradt otthon elsőszülött kislányukkal, Violával.

Az apuka elmondta, hogy egy alkalommal éppen bevásárolni ment a lányával, amikor egy ismeretlen nő odament hozzá, és azt kérdezte tőle: „Ma adtok anyunak egy kis pihenőt? Apa bébiszitterkedik?”

Kevin megdöbbentő választ adott – azt mondta, a felesége belehalt a szülésbe, és csak ketten maradtak a lányával. „A nő arca kísértetiesen elfehéredett” – magyarázta Kevin a videóban.

A hozzászólók értékelték Kevin reakcióját, és többen is hangsúlyozták, hogy az apák nem bébiszitterkednek, amikor vigyáznak a saját gyerekeikre, egyszerűen csak szülői kötelességüknek tesznek eleget.

„Én mindig azt mondom az embereknek, hogy nem, egyszerűen csak apa vagyok, de lehet, hogy legközelebb én is kipróbálom ezt” – írta egy felhasználó.

Egy másik hozzászóló pedig rámutatott, hogy a nőnek valószínűleg bűntudata volt a történtek után, és legközelebb valószínűleg nem teszi fel ezt a kérdést, ha meglát egy apát a gyerekeivel.

De néhány édesanya is beszámolt a tapasztalatairól ebben a kérdésben, és elmondták, hogy az emberek rendszeresen nevezik bébiszitterkedésnek, amikor egy apa vigyáz a gyerekeire, amit rendkívül zavarónak találnak.

Kevin egyébként imád apuka lenni, és rendszeresen oszt meg a gyerekeivel közös pillanatokat a közösségi médiában – például arról, ahogy a lányával kifestik egymás körmét, vagy éppen vidámparkba mennek.

Ugyanakkor azt is bevallotta, hogy az apaság gyökeresen megváltoztatta az életét, korábban ugyanis nem igazán figyelt oda önmagára, és egy időben szinte biztosra vette, hogy az életmódja az életébe fog kerülni.

„9 évvel ezelőtt arra vártam, hogy meghaljak. Tudtam, hogy minden egyes nap az utolsó lehet az életemben. Alig tudtam gondoskodni önmagamról” – mondta, hozzátéve, hogy rendkívül hálás a családjáért.

„Soha nem gondoltam volna, hogy 9 évvel később itt leszek két gyönyörű babával. Nagyon áldottnak érzem magamat, hogy az apjuk lehetek” – szögezte le.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet