KezdőlapVilágAz édesanya mindössze 10 nappal kisfia születése után életét vesztette

Az édesanya mindössze 10 nappal kisfia születése után életét vesztette

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A kétgyermekes anyuka, Krystal Pitt alig két héttel kisfia születése után tragikus módon elhunyt, mindössze 24 éves korában. Párja, a 28 éves Brayden Yates most egyedül neveli 14 hónapos kislányukat és újszülött kisfiukat, aki egy hónappal korábban született a vártnál, és egyelőre még a csecsemő intenzív osztályon ápolják.

Az ausztrál pár éppen egy postahivatalban állt sorba, miután meglátogatták újszülött kisfiukat a perthi gyermekkórház újszülött intenzív osztályán, amikor Krystal váratlanul rosszul lett, és arra panaszkodott, hogy fájdalmat érez a mellkasában.

A párja leültette, de a következő percekben a nőnek váratlanul leállt a szíve. Brayden azonnal mentőt hívott, és miközben az érkezésükre vártak, megpróbálta újraéleszteni őt.

Krystalt újraélesztették ugyan, és orvosilag kiváltott kómába helyezték, de az állapota gyorsan romlott, és végül elhunyt a kórházban.

Az orvosok úgy gondolják, hogy a szívmegállást a tüdőben lévő vérrögök okozhatták, Krystalnak ugyanis volt egy vérbetegsége, ami kiválthatta ezt az eseménysort.

Krystal tragikus halála előtt a szülők kiválasztották újszülött kisfiuk nevét: Toby. „Nyilvánvalóan különleges dolog volt, hogy ezt együtt tudtuk eldönteni, és hálás vagyok ezért” – mondta Brayden, aki most igyekszik a legjobb tudása szerint felnevelni a gyerekeiket. A házaspár ráadásul éppen egy héttel a tragédia előtt kezdett beköltözni új otthonába Perthben.

Fotó: Facebook

„Éppen azon voltunk, hogy tényleg elkezdjük a közös életünket családként, és akkor megtörtént ez” – mondta Brayden, hozzátéve, hogy gondoskodni fog arról, hogy megőrizze Krystal emlékét, és a gyerekeik pontosan tudják, milyen ember volt az édesanyjuk.

„Van egy halom videóm és fotóm, amit ő rögzített, különösen a lányunk életének első évében, így ezeket mindig megoszthatom vele” – magyarázta.

„Ő egyszerűen csodálatos és gondoskodó nő volt, a gyermekgondozásban dolgozott, minden gyerek szerette őt, és a szülők is imádták” – tette hozzá a férfi. Arról is beszélt, hogy ironikus módon éppen a tragikus incidens előtti napon beszéltek arról Krystallal, milyen értékes is az élet, és, hogy az ember soha nem tudja, mikor jön el az utolsó napja.

Brayden édesanyja, Kristy, egy GoFundMe oldalt is létrehozott a család számára.

„11 nappal ezelőtt a fiam és gyönyörű párja, Krystal egy gyönyörű kisfiút köszöntöttek, 4 héttel korábban a vártnál. Ez a kisember még mindig az intenzív osztályon van, erőt gyűjt, hogy hazatérhessen az édesapjához és a 14 hónapos nővéréhez” – írta az oldalon, hozzátéve, hogy Krystal halálával Brayden maradt két unokája egyetlen gondozója, ezért az adakozók segítségét kérik, hogy a család könnyebben boldogulhasson.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet