KezdőlapVilágAz egypetéjű ikrek egypetéjű ikrekhez mentek feleségül, és a gyerekeik gyakorlatilag testvérek

Az egypetéjű ikrek egypetéjű ikrekhez mentek feleségül, és a gyerekeik gyakorlatilag testvérek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 35 éves Briana és Brittany Salyer egypetéjű ikrek, akik még 2020-ban az Instagramon jelentették be, hogy egyszerre várnak babát férjeiktől – akik szintén egypetéjű ikrek. Ez pedig egészen különleges helyzetet eredményezett.

Az egyéves JettBrittany és Josh kisfia – és JaxBriana és Jeremy fia – nemcsak unokatestvérek, de genetikai szempontból lényegében testvérek is, hiszen a szüleik egypetéjű ikrekként azonos DNS-sel rendelkeznek.

“Reméltük, hogy nagyjából egyszerre esünk teherbe, hogy ez megtörténhessen. Úgy gondoltuk, hogy nagyon szórakoztató lesz. Csak 300 ilyen dupla ikerházasság (quaternary marriage) ismert a történelemben” – mondta Briana.

A párok egy ikerfesztiválon ismerkedtek meg 2017-ben. Brittany és Briana szerint az egész olyan volt, mint egy valóra vált „iker” álom. A dupla lánykérésre mindössze 2 hónappal később került sor a Twin Lakes nevű parkban, és 2018-ban az ohioi Twinsburgban házasodtak össze, természetesen egy közös szertartáson.

Brittany és Briana korábban ugyan randiztak olyan férfiakkal is, akik nem voltak ikrek, de ezekkel az „egykékkel” mindig úgy érezték, hogy valami hiányzik.

„Azt hiszem a legtöbb ember – különösen az egykék – amikor randizik, a másik felét keresi. Nekünk már megvolt a másik felünk – szó szerint. És mindannyian randiztunk már korábban olyan emberekkel, akiket zavart, hogy nem őket tartjuk a másik felünknek. De mi négyen megértjük ezt az iker dolgot” – magyarázta Brittany.

A két házaspár Virginia államban él, egy közös otthonban, és egy közös vállalkozást is vezetnek: egy esküvői helyszín tulajdonosai.

Természetesen nem mindenki fogadja el különleges családjukat, és az interneten negatív megjegyzéseket is kapnak, de ők tudják, hogy az ég egymásnak szánta őket, és igyekeznek figyelmen kívül hagyni a kritikát.

„Vannak, akik szerint nagyon furcsák vagyunk, mások szerint pedig fantasztikusak. Rengeteg támogatást és érdeklődést kaptunk, és ezért hálásak is vagyunk” – mondta Brittany.

Ami a család további gyarapítását illeti, az ikrek még nem döntöttek ezzel kapcsolatban, mivel a fiaik még nagyon kicsik, de a jövőben elgondolkodnak rajta.

Mivel mindannyian együtt élnek, valóban egy nagy, boldog családot alkotnak, és Jeremy például azt mondja, határozottan úgy érzi, mintha Jett is az ő gyereke lenne. Az már biztos, hogy a kis Jett és Jax dupla annyi szeretetet kap majd, mint a legtöbb gyerek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet