Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

A 28 éves Luis Padron több ezer dollárt költött arra, hogy egy manóhoz hasonlítson, de úgy tűnik, hogy az eredmény nem elégítette ki. Miután néhány tévéműsorban bemutatta az átalakulását, az „elf” megállapította, hogy a mitikus szereplőknek nincs túl könnyű életük a Földön.

A Buenos Airesből származó fiatal Luis csaknem 50.000 dollárt költött plasztikai sebészetre, hogy teljesítse gyermekkori álmát. „Elfnek” akart kinézni, miután olyan filmeket nézett, mint a „Labirintus” vagy az „A soha véget nem érő történet”.

“Szerettem volna átalakulni űrmanóvá. Ezek a szeretet és a fény harcosai, akik megvédik a Földet a gonosz idegenek ellen. A bőrük nagyon sápadt, a szemük rendkívül nagy, az arcvonásaik finomak és hosszú, fehér a hajat viselnek.” – mondta a férfi.

Elmondása szerint először úgy döntött, hogy megváltoztatja a szemei színét: „Néhány évvel ezelőtt megtudtam, hogy lézerrel meglehet változtatni a szemek színét. Kísérleti eljárás volt még csak, de mégis úgy döntöttem, hogy vállalom. Lila szemeket szerettem volna, akár egy manónak, de sötétszürkére változtak. Ez pedig egyáltalán nem tetszett.”

Luis elismerte, tisztában volt azzal, hogy az emberek másképp fognak tekinteni rá, de addig nem hagyott fel, amíg „elf” nem lett belőle.

“Egy tündér, egy angyal, egy fantázia akartam lenni, és igen, másképp kinézni, mint egy átlagos ember, de ugyanakkor finomnak szerettem volna tűnni. Személyes ideálom és álmom volt ez, és nem adtam fel, bármi is jött közbe.” – nyilatkozta a The Sunnak.

2019-ben a fiatalember egy újabb plasztikai műtéten esett át, így arca nőies megjelenést kapott. Feladta a fekete szemeket és az elf füleket. Újra megoperáltatta az orrát, hogy elérje az általa megálmodott alakját. Ezúttal a változás új reklámszerződéseket hozott számára, és végre modell lehetett.

„Higgy magadban, harcolj az álmaidért, légy kedves és soha ne add fel! Bármit megtehetsz, ha van hozzá kellő akaratod! Mert megérdemled, hogy boldog légy!” – írta a fiatalember Instagram oldalán. Luis azt is elmondta, hogy nem sajnálja, hogy átalakult. Így nézett ki a plasztikai műtétek sorozata előtt.