KezdőlapVilágAz október 16-i Újhold felkészíti a lelkünket azokra a változásokra, amelyektől annyira...

Az október 16-i Újhold felkészíti a lelkünket azokra a változásokra, amelyektől annyira féltünk!

-

Minden előrelépést óriási, sőt hatalmas ugrásnak fogunk érezni. Készüljünk fel az egyik legerősebb 2020-as eseményre, a Szuper Újholdra. Az esemény október 16-án lesz a Mérleg jegyében lesz, olyan energiákat hozva, amelyek segítenek megtalálni az utóbbi időben elvesztett egyensúlyt.

Október 16-án a Hold energiáját a szokásosnál sokkal érzékenyebben fogjuk érzékelni. Lehet, hogy a Hold maga nem is lesz látható, de jelenlétét mindenki érezni fogja, mivel arra késztet, hogy a figyelmünket a lelkünkre fordítsuk. A Holdnak erős kisugárzása, már-már varázslatos aurája lesz.

A környezet amúgy is tele van bizonytalansággal, és a Hold ebben az időszakban még több félelmet és szorongást ad ehhez a hangulathoz. Lehetséges, hogy néhány félelmes emlék is felbukkan újra. A Mérleg hatására közelebb kerülünk a megoldáshoz azzal kapcsolatban, hogy mit kell egyensúlyba hoznunk a kapcsolatainkban.

Ha eddig elhanyagoltuk önmagunkat, hogy másoknak segíteni tudjunk, most itt az idő, hogy újra visszataláljunk a belső énünkhöz. Töltsünk több időt egyedül, forduljunk szeretettel a legfontosabb lény, vagyis önmagunk felé – írja a Filantropikum.com.

A Mérleg jegyében lévő Szuper Újhold visszavezet önmagunkhoz

A Szuper Újhold segítségével idővel sikerül visszatérnünk önmagunkhoz, és enyhülni fognak a félelmeink. Újra késztetést érzünk majd arra, hogy egészséges és boldog kapcsolatot alakítsunk ki a körülöttünk lévő emberekkel, de mindez csak akkor lehetséges, ha jóban vagyunk magunkkal.

Az Újhold azt üzeni, hogy el kell sajátítani a türelem művészetét, és mivel a kommunikációban is problémák adódhatnak, a viták kialakulása érdekében ajánlott kerülni a komolyabb megbeszéléseket. Figyelmünket fordítsuk inkább az intuitív erőnkre, hogy újra kapcsolatba léphessünk a lelkünkkel.

Ha fejlődni akarunk, újra össze kell kapcsolnunk tudatunkat a szívünkkel. Ahelyett, hogy állandóan a problémákra és a hiányosságokra koncentráljunk, inkább figyeljünk a szeretet erejére. Keressünk egy helyet, ahol a békében lehetünk egy ideig, legyünk elnézőek önmagunkkal, és ne mindig csak a hibáinkra koncentráljunk.

Legfrissebb

Ez is érdekelhet