KezdőlapVilágBalul sült el a randevúja - most arra biztat mindenkit, azonnal törölje...

Balul sült el a randevúja – most arra biztat mindenkit, azonnal törölje magát a társkeresőkről!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Néha számolnunk kell azzal, hogy az életünkben nem minden úgy történik, ahogy azt elképzeltük. Természetesen mindannyian azt szeretnénk, ha a dolgaink simán mennének, és sose érne bennünket csalódás, de a kudarcainkkal is tudnunk kell együtt élni – és egy rosszul sikerült randi még nem a világvége. Egy amerikai nő azonban annyira kiborult az idei első légyottjától, hogy most egy egész világot meg akar győzni arról, hogy azonnal törölje a randiappot!

A Seattle-ben élő Annie Goodwin a közösségi oldalán osztotta meg a „horrortörténetet”. Az üzenetéből az a tanulság jött le, hogy az alkalmazás, amelyen keresztül a randevúját szervezte, csak komolytalan fickókkal van tele.

Annie egy társkeresőn talált magának egy tökéletesnek ígérkező férfit, csakhogy a leányálomból egy rémálom lett, ami teljesen elvette a nő kedvét a további próbálkozásoktól.

„Ha szükséged lenne egy okra, hogy töröld a társkeresőt…” – vezette fel Annie a videóját, amelyben részletesen kitálalt az esetről. Elmesélte, már eleve rosszul indult az este, mivelhogy az autója lerobbant, és nem volt mivel elmennie a megbeszélt helyszínre.

„Odaérek a kocsimhoz, és az autóm nem indul. Szóval írtam neki egy sms-t, és azt mondta, hogy értem tud jönni. Általában nem hagyom, hogy férfiak vegyenek fel, de most szükségem volt valakire, aki kisegít az autómmal” – részletezte Annie.

Azt gondolnánk, igazi úriembert fogott ki a nő, hiszen a férfi a segítségére sietett. Csakhogy a vacsoránál minden a lehető legrosszabbra fordult.

A videóban a csalódott Annie egy zajos étteremben ül és magyarázkodik: „Srácok, szó szerint itt hagyott engem”! A kamera ekkor egy ízletesnek tűnő tányér ételre vándorolt, illetve az üres székre, ami előtte állt.

A videót Annie már az otthonában folytatta: „Ahogy az imént láttátok, a pasi elhagyott engem. Felvett, elvitt a bárig, aztán rendelt egy italt. Megitta, majd kiment a mosdóba, és nem jött vissza” – panaszkodott a nő.

A legjobban pedig az dühítette, hogy „nem elég, hogy rendelt egy italt, megitta és elment, de még nem is fizetett, és úgy hagyott ott, hogy pontosan tudta, ott ragadtam, mert a kocsim nem indult be, ezért is jött értem, nem igaz?” – tette hozzá.

„Szóval ez volt a legelső randim 2024-ben, és ez is lesz az utolsó” – summázta Annie, akinek teljesen elment a kedve a légyottoktól. A legvégén pedig még megjegyezte: „mellesleg, arról beszéltem már, hogy ő egy terapeuta? Ő egy terapeuta”!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet