KezdőlapVilágBeleszeretett egy hajléktalan férfiba, segített neki, és három lányuk született: "Megtaláltam benne...

Beleszeretett egy hajléktalan férfiba, segített neki, és három lányuk született: “Megtaláltam benne a másik felemet”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

“Azért vannak egyedül, mert egyedül akarnak lenni. Egy Oxxo előtt találkoztam vele, amikor kocsikat mosott. Követtem őt, és rájöttem, hogy (egy üres telken lévő rögtönzött házban) lakik. Sok nap után meggyőztem, hogy jöjjünk össze” – mondta Lakiza.

Igaz, amikor az emberek azt mondják, hogy soha nem tudhatod, mikor és hol találod meg a szerelmet, mert az a legkevésbé várt módon érkezhet. Néha az a személy, akiről sosem gondoltad volna, hogy az életed szerelme lesz, de sok esetben így történik.

Erre példa az, ami a mexikói Michoacánból származó Lakizával történt, aki a TikTok-on mesélte el, hogyan szeretett bele egy hajléktalanba, aki ma már a párja.

“Nem kétséges, hogy aki keres, az talál. Én megtaláltam benne a másik felemet, akire szükségem volt” – írta Lakiza.

A lány az utcán látta meg először a férfit, akibe szinte azonnal beleszeretett.

“Azért vannak egyedül, mert egyedül akarnak lenni. Egy Oxxo előtt találkoztam vele, amikor kocsikat mosott. Követtem őt, és rájöttem, hogy (egy üres telken lévő rögtönzött házban) lakik. Sok nap után meggyőztem, hogy jöjjünk össze” – mondta.

Így kezdett el ismerkedni a férfival, segített neki kikerülni abból a helyzetből, amelyben volt, és apránként kialakult közöttük egy kapcsolat.

“Megmostam az arcát, levágtam a haját, és olyan gyönyörűen nézett ki. Úgy döntöttünk, hogy közös felfedezőútra indulunk” – mondta.

A szerelem, amit egymás iránt éreztek, olyan nagy volt, hogy hivatalossá tették a kapcsolatukat, ma már három közös lányuk is van. Valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy ez lesz a kapcsolatukból.

“Ő egy nagyon jó ember. Mindenben segít nekem, és mindent megtesz, hogy boldognak lásson. Nagyon boldogok és szerelmesek vagyunk. Ő a legjobb rosszfiú, akit választhattam volna magamnak” – mondta a lány.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet