KezdőlapVilágLebukott a férj, amikor felesége rábukkant néhány új esküvői fotóra egy másik...

Lebukott a férj, amikor felesége rábukkant néhány új esküvői fotóra egy másik nővel

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A villanyszerelőként dolgozó 47 éves brit Mark Rowlands 2021 júniusában kötött házasságot Kerry Adamsszel, csakhogy ekkor jogilag még nem vált el második feleségétől, Hayley Browntól. Amikor Hayley rábukkant az esküvői fotókra, feljelentette a férfit, aki hivatalosan még a férje volt, annak ellenére, hogy már nem éltek együtt.

Amikor a 36 éves Hayley tudomást szerzett Mark újabb házasságáról, a rendőrséghez fordult. „Feljelentettem Markot, mert amit tett, az helytelen volt. Nem szép dolog így bánni az emberekkel. A bíróságon azt mondta, hogy megbízott egy ügyvédi irodát, hogy intézkedjenek a válásunkkal kapcsolatban, de én erről semmit sem tudtam. Szerintem ez is csak egy újabb hazugság. Remélhetőleg most, hogy nyilvánosan megszégyenült, megtanulja a leckét” – nyilatkozta a nő.

Mark Rowlands a bíróságon bűnösnek vallotta magát, és 456 font pénzbírságot kapott, valamint 346 font bűnvádi költséget és áldozati pótdíjat.

Hayley és Mark 2010-ben találkoztak Southportban, miután a férfi korábban a nő egyik barátnőjével járt. „Mark igazi sármőr volt, nagyon jól tudott beszélni. Gyors románc volt, és körülbelül egy hónap után összeköltöztünk” – magyarázta Hayley.

A nő 2012 elején esett teherbe a pár első gyermekével, és nem sokkal később összeházasodtak. Az esküvő nagyszabású szertartás volt, a fogadást pedig egy hotelben tartották. „Volt egy nagy, puffos fehér ruhám, meg mindenféle díszítés, nagyszerű nap volt. Fülig szerelmes voltam” – emlékezett vissza Hayley.

De amikor a nő nyolc és fél évvel ezelőtt teherbe esett második gyermekükkel, gyanút fogott, hogy a férfi megcsalja. „Addigra rájöttem, hogy Mark nem mindig volt őszinte velem. Végül nem bírtam tovább” – vallotta be.A 47 éves Mark Rowlands pénzbüntetést kapott, miután bűnösnek vallotta magát

Nem sokkal később megszületett a fiuk, de Mark nem volt jelen a szüléskor, és csak egyszer találkozott újszülött kisfiával, akkor is csak rövid ideig. Fizette ugyan a tartásdíjat, de egyébként megszakadt a kapcsolatuk.

„Anyagi gondokkal küzdöttem, miután Mark elment. Már volt egy kisgyerekem, és ott volt az újszülött kisbaba is, ráadásul rengeteg adósságom volt. El kellett költöznöm, és újra kellett kezdenem. Kértem tőle, hogy váljunk el, de akkoriban nem engedhettem meg magamnak az ügyvédet” – mesélte Hayley.

„Nem hallottam többet róla. Nem érkezett levél az ügyvédektől, ahogy a bíróságon állította. Ez egyszerűen nem volt igaz. Nem kaptam semmit” – tette hozzá a nő, aki 2020 februárjában szerzett tudomást Mark újabb házasságáról, amikor egy barátja elküldött neki egy bejegyzést a Holiday Inn hotel oldaláról a közösségi médiában – egy fotót Mark esküvőjéről.

„Leesett az állam, amikor megláttam. Mark még mindig a férjem volt! Nem tudtam elhinni. Furcsa érzés volt látni, hogy valaki mást vesz feleségül, de már túl voltam rajta. Ennek ellenére tudtam, hogy ez nem helyes, és fel kellett jelentenem őt. A képek a szálloda oldalán voltak, nem Markén, ami azt mutatta, hogy valószínűleg megpróbálta titokban tartani a dolgot. Voltak kétségeim ezzel kapcsolatban, de ez illegális volt, ezért elmentem a rendőrségre.

Először azt mondták, hogy tanúskodnom kell, de Mark közvetlenül a tárgyalás kezdete előtt bűnösnek vallotta magát, így hazamehettem. A bíró azt mondta neki, hogy váljon el, így most legalább megkapom, amit akartam. Úgy érzem, Mark túl sokáig megúszta a hazugságokat. Most talán kétszer is meggondolja majd, amit tesz” – mondta Hayley.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet