KezdőlapVilág„Borzalmas felfedezést tettem egy csajos kiránduláson - amint hazaértem, elváltam a férjemtől!”

„Borzalmas felfedezést tettem egy csajos kiránduláson – amint hazaértem, elváltam a férjemtől!”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az ember életében előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor „megvilágosodik”, amikor valamilyen külső tényező hatására megváltozik a teljes életszemlélete. A 40. születésnapját ünneplő Stephanie Hanson is így járt, amikor az ajándékba kapott csajos nyaralása alatt megdöbbentő felfedezést tett, ami arra sarkallta őt, hogy lépjen ki a tízéves házasságából.

Az álomnyaralás egy hatalmas pofon volt a családanya számára, hiszen feleségként hagyta el Angliát, de már válásra készen tért vissza az otthonába. A ráeszmélés viszont az ő javát szolgálta.

2022 májusában Stephanie két barátnőjével utazott el Görögországba, hogy kirúgjanak a hámból a negyvenedik születésnapja alkalmából. A mindennapi stressz hiánya és a mókuskerékből való kiszakadás azonban rádöbbentette őt a valóságra.

Bár addig úgy érezte, boldog a házasságában, a négygyermekes édesanya a nyaralásakor eszmélt rá arra, hogy többé nem vágyik a férje társaságára. A gyermekei hiányoztak neki, de a férje az eszébe sem jutott. Rá kellett jönnie, legbelül mindvégig boldogtalan volt – és ezt azonnal közölte a férjével, miután hazatért a kirándulásból.

A tízéves házassága alatt elhanyagolta magát, 108 kilóra hízott, és „élete legrosszabb formájában” volt. Amikor ez megfogalmazódott benne, már világosan látta maga előtt a folytatást: egészséges akart lenni, új életet kezdeni, amiben a férjének már nem volt helye.

„Emlékszem, hogy amíg távol voltam, arra gondoltam, mennyire hiányoznak a gyerekek, de a férjem nem hiányzott. Életem legrosszabb formájában voltam, és rájöttem, hogy otthon nyomorultul érzem magam – ezért tettem valamit” – vallotta a családanya, írja a Mirror.co.uk. A medence mellett koktélozgatva esett le neki, hogy már nem is szereti a férjét.

„A legjobban éreztem magam a lányokkal, és a gondolat, hogy hazamegyek a férjemhez, szörnyű volt. A szállodában egy pillanatra tisztán láttam, hogy amióta az eszemet tudom, nyomorultul éltem a házasságomban. Így amikor visszarepültem, ott és akkor véget vetettem neki – és tudtam, hogy jól döntöttem, amikor láttam a reakcióját” – tette hozzá Stephanie.

Az édesanya előhívatta a nyaraláson készült fotókat, és eldöntötte, új fejezetet kezd az életében. Egyedülálló nőként az első dolga az volt, hogy ledolgozza magáról a súlyfelesleget. Otthon kezdett el edzeni egy hullahoppkarika segítségével, drasztikusan megváltoztatta az étrendjét, és kizárólag csak sovány húsokat, halat, zöldségeket és leveseket evett.

Az édességeket, gyorséttermi ételeket, egészségtelen nassolnivalókat teljesen kizárta az életéből. Néhány hónappal később a szaladást is beiktatta a napirendjébe, és az eredmények egyre látványosabban jelentkeztek rajta.

„A nyaralásról készült fotók elárulták, milyen szörnyű formában vagyok, ezért elkezdtem otthon edzeni, és megváltoztattam az étrendemet. Eleinte nehéz volt, de a friss szingli lét motivációja elvezetett a célig” – mesélte Stephanie, aki azóta több mint 30 kilót fogyott, és megismert egy férfit, akivel „alig várja a jövőt”.

„Tavaly júliusban találkoztam Daviddel a Facebook társkereső weboldalán, és rögtön megtetszett. Körülbelül a fitneszutam felénél találkoztam vele, de őt ez nem érdekelte, úgy szeretett, ahogy voltam. Most 76 kiló vagyok, de elég magas, úgyhogy azt hiszem, ha még hat kilót fogyok, az tökéletes lesz. Ha nem mentem volna el arra a nyaralásra, még mindig egy házasságban lennék egy olyan férfival, akit már nem szeretek, úgyhogy nem is lehetnék boldogabb, hogy most ott vagyok, ahol vagyok” – állítja Stephanie, aki visszatalált igazi önmagához.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet