Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha a téli ünnepekre kerül sor, valósággal elvarázsolnak bennünket a szebbnél szebb dekorációk és a hangulatos karácsonyi ötletek. Aztán ott van a fadíszítés, na meg az ünnepi asztal megterítése, ami évről évre egyre nagyobb kihívást jelent számunkra.

szalveta

Legyen hagyományos, de divatos. Legyen ízléses, de ne sablonos – komoly fejtörést okoz a karácsonyi hangulat megteremtése, amennyiben a szemünk elé táruló kínálatot és a pénztárcánk mélységét próbáljuk összeegyeztetni. Merthogy lehetőség van bőven, csak épp okosan kell kihasználni.

Ennek apropóján, miért is ne készíthetnéd el te magad az ünnepi teríték fénypontját? Feldobja az asztalt, ízléses és helyet sem foglal, tuti nem sorozatgyártmány, na meg pénzbe sem kerül – csupán a szalvéta (vagy kendő), amelyből ez a nagyszerű ötlet született.

Az alábbi videóban lépésről lépésre megtanulhatsz szalvétából fenyőfát tűrögetni. A kendő használatának előnye, hogy könnyebben formázható, viszont papírszalvétából is tökéletes lesz az eredmény! Akár más színben is. Hajtogatásra fel!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!