KezdőlapVilágÉdesanyjuk halála után a gyerekek édesapjuk ágya mellett alszanak a földön

Édesanyjuk halála után a gyerekek édesapjuk ágya mellett alszanak a földön

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amikor a 41 éves Brandon Janous elvesztette feleségét rákban, három kisgyermekük tábort vert az ágya mellett, hogy a négytagú család biztonságban érezze magát. Több mint két évvel később, a gyerekek még mindig az édesapjuk ágya mellett alszanak, az édesanyjuk emléke erősen él még bennük.

A 41 éves Brandon Janous a Tennessee állambeli Knoxville-ből 2010-ben vette feleségül szerelmét, Rachelt, három gyerekük született, a most 10 éves Hadley, a 9 éves Cooper, valamint egy fiút, a most 7 éves Macklin.

Rachel kétéves küzdelem után, 2020. március 1-jén feladta a harcot a rákkal szemben.

Fotó: Brandon Janous/Facebook

Brandon a The Epoch Timesnak elmondta, hogy a család többször is elbúcsúzott tőle.

“Az utolsó 39 éjszakát a kórházban töltötte, és sokszor azt hittük, hogy már elvesztettük, így volt néhány búcsúzkodás” – magyarázta. “Bármennyire is nehezek voltak, nagyon örülök, hogy elbúcsúzhattam tőle; néha az életben nem kapunk ilyen lehetőséget”.

Brandon szerint az volt a legnehezebb beszélgetés, amikor el kellett mondania a gyerekeinek, hogy az anyjuk nem fog hazamenni. A férj nem volt hajlandó elhagyni feleségét, mindvégig mellette volt a kórházban, egy héttel a felesége halála előtt azt mondta a gyerekeinek, hogy ha hazatért, az azt fogja jelenteni, hogy “anyu a mennybe ment”.

Fotó: Brandon Janous/Facebook

“Aznap reggel látták anyut, mert minden nap meglátogatták, elbúcsúztak tőle, és aznap este, amikor hazamentek, nem volt hosszú beszélgetés” – emlékezett vissza Brandon. “Csak annyit tudtak: anyu a mennybe jutott”.

A gyerekek anyjuk halála után beköltöztek az apjuk szobájába, azóta is a földön alszanak, mert ott érzik magukat biztonságban. Mivel tudta, hogy gyerekei nem fogják elhagyni a szobáját, raklapokat állított fel a szobája padlóján, annak ellenére, hogy a házban négy hálószoba van.

“Azzal, hogy mellettem voltak, biztonságban érezték magukat, és ezt megértem, mert én is ugyanezt éreztem Rach mellett a kórházban” – érvelt az apuka. “Feltételeztem, hogy előbb-utóbb belefáradnak, hogy végül az ágyukat jobb helynek érzik majd az alváshoz. De már két éve benne vagyunk, és semmi sem változott, és ez nekem nem gond”.

Hisz abban, hogy a gyerekei egy nap majd elhagyják a padlót, de kijelentette, hogy nem ő lesz az, aki erre ráveszi őket.

Fotó: Brandon Janous/Facebook

“Senki nem akart rávenni, hogy elhagyjam a kórházat, senki nem akart rávenni, hogy elhagyjam a feleségem oldalát, és biztos, hogy nem fogom rávenni őket, hogy elhagyják az enyémet” – fogalmazott az apuka.

Brandon a főiskolai barátain keresztül találkozott Rachellel, és fülig szerelmes lett. Tíz éven át udvarolt a lánynak, mielőtt meggyőzte, hogy menjen hozzá feleségül. Rachelnél 2018 áprilisában diagnosztizáltak először rákot, és bár sokkolta őket, a pár meg volt győződve arról, hogy le tudják győzni.

Az első alkalommal valóban sikerült is nekik, aztán a rák még agresszívebben tért vissza, Rachel pedig elvesztette a harcot.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet