KezdőlapVilágEgy sofőr egy aszfaltozásra váró utcán hagyta az autóját - A munkások...

Egy sofőr egy aszfaltozásra váró utcán hagyta az autóját – A munkások cementet öntöttek köré

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Futótűzként terjed az interneten annak a sofőrnek az esete, aki a lengyelországi Łódź városában autójával pórul járt. Ám hiába nevetnek az emberek a történetén, valószínűleg borsos pénzbírságot fog kapni.

A közúti igazgatás múlt pénteken jelentette be, hogy a városközpontban található Legionów utcát felújítják. Egy kivételével minden sofőr megértette az üzenetet, és máshol parkolt.

A javítást végző munkások arra a következtetésre jutottak, hogy nem hagyhatják, hogy egy autós figyelmetlensége tönkretegye a munkanapjukat, ezért úgy döntöttek, aszfaltot öntenek az autó köré.

Az viszont dicséretes, ahogyan ezt tették, anélkül, hogy a járművön akár csak egy karcolás is keletkezett volna. Először néhány küszöböt szereltek az autó köré, majd gondosan beburkolták műanyag fóliával, és csak ezután öntötték az aszfaltot.

A bizarr helyzetről készült fotókat és videókat széles körben megosztották az interneten. Az LDZ Zmotoryzowani Łodzianie Facebook-oldalán közzétett videó azt a pillanatot örökítette meg, amikor a munkások kiöntötték és elegyengették a betont a parkoló jármű körül.

A polanddaily24.com szerint az emberek arról számoltak be, hogy a betonozás előtt az építőipari cég munkatársai megpróbálták felvenni a kapcsolatot az autó tulajdonosával, de az sehol sem volt.

Marcin Masłowski, Łódź polgármesterének szóvivője megerősítette, hogy a jármű egy lezárt területen parkolt, és hogy a javítások elvégzése előtt minden sofőrt tájékoztattak arról, hogy a javításokat mikor fogják elvégezni.

Úgy tűnik, hogy az autó tulajdonosa is rendelkezett ezzel az információval, de egyszerűen nem mozdította el az autóját.

Fotó: Facebook

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet