Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ha mostanában nem láttál vagy hallottál semmi furcsaságot, akkor készülj fel, hogy most valami igazán szokatlanban lesz részed. Az alábbiakban megismerheted a Sákánynő (Dragon Lady) történetét.

A texasi származású Eva Tiamat Medusa egy vagyont költött arra, hogy megvalósítsa gyerekkori álmát, és úgy nézzen ki, mint egy valódi sárkány.

Az 56 éves nő azt mondja, ő esett át a világon a legtöbb átalakításon transzneműként.

Előbb nővé, aztán sárkánnyá változott

Eva fiúként született, de nővé operáltatta magát. Néhány évvel ezelőtt még egy amerikai bank alelnöke volt, de mindenről lemondott, hogy beteljesíthesse az álmát.

Miután HIV pozitívként diagnosztizálták, úgy döntött, nem akar emberként meghalni, és rászánta magát, hogy megvalósítsa azt, amit már gyerekkorában is szeretett volna: sárkánnyá akart változni.

Így kezdte el az átalakulást, amire eddig 60 000 dollárt (több mint 17 millió forintot) költött.

Többek között eltávolították az orrát és a füleit, a szeme fehérjét pedig zöldre festették. Ugyanakkor nyolc szarvat is kapott a homlokára, kettévágatta a nyelvét, és az egész arcát tetováltatta.

Eva, aki már nem embernek, hanem hüllőnek tartja magát, most Dragon Lady néven ismert.

„Számomra az átalakulásom a legnagyobb utazás az életben. Az átalakulásomnak mély okai vannak, és mély jelentése van annak, hogy miért teszem mindezt. Nem akartam úgy meghalni, hogy embernek nézek ki. Úgy döntöttem, itt az ideje egy változásnak az életemben, és azt akartam, hogy egyáltalán ne nézzek ki embernek.” – mesélte.

Dragon Lady legnagyobb vágya, hogy addig folytassa az átalakulást, amíg a metamorfózis teljes nem lesz.