KezdőlapVilág"El vagyok ájulva tőled" - Nagy Alexa felrobbantotta a Sztárban sztár leszek!...

„El vagyok ájulva tőled” – Nagy Alexa felrobbantotta a Sztárban sztár leszek! színpadát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nagy Alexa minden idők egyik legjobb produkcióját nyújtotta a Sztárban sztár leszek!-ben, a 18 éves versenyző mindenkit levett a lábáról a Flashdance című film betétdalával.

Irene Cara bőrébe bújt Nagy Alexa a Sztárban sztár leszek! döntőjében, és olyan produkciót nyújtott, hogy attól mindenki szája tátva maradt. A mesterek állva tapsoltak a fiatal lánynak, aki éneklés közben még táncra is perdült a TV2 színpadán.

„Meg merem kockáztatni, hogy a profi Sztárban sztárban, amiben a rutinos sztárok szerepeltek, sem voltak ennyire rutinos szereplők, mint te Alexa, 18 évesen, kezdőként letettél a színpadra” – mondta Tóth Gabi.

„Azon felül, hogy ezt lihegés nélkül megoldott produkció volt, ami teljesen elképesztő. Amellett, hogy ezt megoldottad profin, amellett jött a bibi, hogy elcsúszott a mikrofonod, azt is megoldottad” – mondta Majka.

„El vagyok ájulva tőled, az első adás óta mindig meg tudsz lepni, mindig megújulsz és lihegés nélkül meghúztad azt (szerk. megj. a vizes jelenet)” – ecsetelte Pápai Joci.

„Ezért mondta neked az előző produkció után, hogy a legkomplexebb előadó vagy a mezőben, külön dicséret a színészi munkához (…) Olyan lettél nekem, mintha a gyerekem lennél. Elképesztő csaj vagy” – dicsérte meg versenyzőjét Köllő Babett.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet