Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Vasúti sínek között aludt el egy 3 éves kislány a Dél-afrikai Köztársaságban, és átrobogott felette egy vonat, de a gyermek megúszta karcolásokkal a balesetet.

A lányka barátaival játszadozott, de idővel elkódorgott tőlük. Eltűnését nagyszülei jelentették a rendőrségnek – azon az estén rájuk bízták a szülők lányukat -, a keresés egész éjjel folyt, de nem járt eredménnyel.

A gyermeket végül egy mozdonyvezető vette észre reggel, ám későn: már nem tudta megállítani a sínek között fekvő lányka előtt a szerelvényt, amely átment a gyerek felett. A lányka szerencsére elég apró termetű és jó alvó lehet, mert nem kapta fel fejét a közeledő mozdony zajára. Csupán apróbb karcolásokat szenvedett, és jó olajos lett a vészfékező szerelvénytől, de feltehetően még csak nem is tudta, mi történt vele, mert teljesen nyugodt volt a baleset után.

Kórházba vitték, ám megmosdatása és felületi sebei ellátása után hazaengedték – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!