KezdőlapVilág„Elkaptam a csokrot egy esküvőn - a nővérem dühös rám, amiért elloptam...

„Elkaptam a csokrot egy esküvőn – a nővérem dühös rám, amiért elloptam a rivaldafényt”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A nő elkapta a menyasszonyi csokrot egy családi barát esküvőjén, és a nővére később azzal vádolta, hogy fölöslegesen felhívta magára a figyelmet, és ellopta a rivaldafényt a menyasszonytól. Ő azonban nem látja a problémát, mivel az egész szokást butaságnak tartja.

A menyasszonyi csokor eldobása olyan hagyomány, amit a násznép női tagjai általában izgatottan várnak, mivel állítólag az megy férjhez legközelebb, aki elkapja a csokrot. De természetesen a legtöbben nem veszik túlságosan komolyan ezt a szokást, és inkább csak a szórakozás kedvéért vesznek részt benne.

Egy nő azonban komoly kritikát kapott a nővérétől és néhány másik vendégtől, amiért elkapta a csokrot egy családi barát esküvőjén, mivel szerintük túlságosan felhívta a figyelmet magára és a barátnőjére.

A nő a Reddit-en elmesélte, hogy nemrég a teljes családját meghívták egy esküvőre, ahová ő is és a nővére is a párjukkal érkeztek – így a 21 éves nő 22 éves barátnőjével érkezett, míg 24 éves nővére a barátjával.

Miután elkapta a csokrot, a nővére odament hozzá, és azt mondta, ezzel elterelte a figyelmet az ifjú párról, ráadásul mivel még csak néhány hónapja van együtt a barátnőjével, nem valószínű, hogy a közeljövőben összeházasodnának.

„A fogadás alatt a menyasszony felállt a DJ-színpadra, és azt mondta, eldobja a csokrot, én és a barátnőm pedig beálltunk a tömegbe, mert azt akarta, hogy minél többen legyünk. Szórakozásból készítettem néhány fotót, amikor a menyasszony felállt a színpadra, így elég közel voltunk” – magyarázta a nő.

„Úgy kaptam el, hogy felugrottam. Egy másik vendég is elkapta, de elengedte, és ragaszkodott hozzá, hogy én fogtam meg előbb, ezért nekem kell megtartanom. Mivel még csak pár hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, az egész inkább csak egy kis szórakozásnak tűnt, nem túlzottan komoly dolognak.”

Elmagyarázta, hogy ő és a barátnője is mulatságosnak találták a dolgot, és egyszerűen csak nevettek egy jót, de nem sokkal később odament hozzá a nővére, és azt mondta, nem kellett volna elkapnia a csokrot, mivel nem volt hosszú távú kapcsolatban.

„Beszélt néhány korunkbeli vendéggel, akik azt mondták, a szüleink örülhetnek annak, hogy legalább ő unokákat ad majd nekik, és biztos, hogy mindenkit zavarba ejtettem azzal, hogy ilyen jelenetet rendeztem. A szüleim később elmondták, hogy nekik is ugyanezt mondták.

A családom és a vendégek körében az volt az általános érzés, hogy fölöslegesen hívtam fel a figyelmet magamra. Szerintük a hagyományok és az idősebb vendégek tiszteletben tartása érdekében vagy egyedül kellett volna mennem, vagy legalább nem kellett volna összeillő ruhát viselnünk a barátnőmmel, hogy tekintettel legyünk másokra” – összegezte a kapott kritikát a nő.

A válaszadók egyetértettek abban, hogy nem követett el semmi rosszat, a családja pedig ésszerűtlenül viselkedett, és túlreagálták a helyzetet.

„Csak azt csináltad, amit általában az esküvői vendégek szoktak. Akár meleg, akár heteroszexuális vagy” – írta az egyik hozzászóló.

Egy másik pedig hozzátette: „Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem számít, mennyi ideje vagy párkapcsolatban, akár egyedülálló is lehetnél, és az sem számítana.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet