KezdőlapVilágÉpp kipakolta hazaérkező férje bőröndjét, amikor olyant talált benne, amire legrosszabb rémálmában...

Épp kipakolta hazaérkező férje bőröndjét, amikor olyant talált benne, amire legrosszabb rémálmában sem gondolt volna

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A nő és a férje négy éve voltak házasok, amikor fény derült a férfi titkos életére és második családjára.

Karen és Mark élete látszólag tökéletes volt, és mindenük megvolt, amire csak vágyhattak. Az ausztrál házaspárnak ikerlányai születtek, és Perth egyik előkelő kertvárosában éltek.

Mindez azonban kártyavárként omlott össze, amikor Karen egy alkalommal kicsomagolta férje bőröndjét, miután a férfi hazatért egy állítólagos munkaútjáról, és bizonyítékot talált Mark kettős életére.

Mielőtt összeházasodtak, Karen már elfogadta a tényt, hogy Marknak a munkája miatt sokat kell utaznia. Amikor ikerlányaik megszülettek, a férfi kezdetben több időt töltött otthon, de amikor a lányok kicsit nagyobbak lettek, elvállalt egy új munkát, ami ismét több utazással járt – legalábbis ezt mondta a feleségének.

Az egyik utazás után Mark nem pakolta ki azonnal a bőröndjét, mivel túl kimerült volt, és inkább lefeküdt aludni. Karen elhatározta, hogy kicsomagol helyette, és egyúttal kimossa a férje szennyesét. Amikor azonban kinyitotta a bőröndöt, egy képet talált benne egy 30-as éveiben járó nőről és egy körülbelül másfél éves kisfiúról. Először azt hitte, hogy a férje tévedésből rossz bőröndöt vitt haza a reptérről, de amikor jobban szemügyre vette annak tartalmát, ráismert Mark dolgaira.

A nő aznap éjszaka a kanapén aludt, másnap pedig, miután a lányok már elmentek óvodába, megmutatta a képet a férjének, és megkérdezte tőle, mit keresett az a bőröndjében.

„Néhány másodpercig szótlanul nézett rám, aztán a kezébe temette az arcát, és azt mondta: Annyira sajnálom. Tudtam, hogy egy nap rájössz, rettegtem ettől a pillanattól”– idézte fel Karen.

„Elmondta, hogy viszonya volt a képen látható nővel, aki teherbe esett, és most van egy fia. Nem tudtam abbahagyni a sírást, olyanokat mondtam, hogy ‘Hogy tehetted ezt velem és a lányokkal?’. Azt mondta, hogy soha nem szűnt meg szeretni engem, csak olyan helyzetbe került, amiből nem látott kiutat” – magyarázta a nő.

Ez azonban mégsem a teljes igazság volt. Karen azt feltételezte, hogy a férje második családja egy távoli országban él, ahová a munkája miatt kellett elutaznia, de kiderült, hogy Mark egyáltalán nem hagyta el Ausztráliát, és a másik nő meg a fia mindössze néhány kilométerre éltek.

Karen ekkor megértette, hogy a férje viszonya már jóval régebb tartott, és eszébe jutott az is, hogy néha kaptak olyan leveleket, amin Mark neve szerepelt, de egy másik címmel. A férfi ezt mindig a posta tévedésének állította be, de most már világos volt, hogy nem erről volt szó.

Karen kirúgta a férjét otthonról, később pedig elvált tőle. Mark azt mondta neki, hogy a másik nő tudott róla és a gyerekeikről, de Karen azt gyanítja, valójában nem tud a létezésükről, vagy legalábbis arról, hogy ilyen közel élnek egymáshoz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet