KezdőlapVilágEsküvője napján menyasszonyi ruhában állt vőlegénye sírjánál az összetört menyasszony

Esküvője napján menyasszonyi ruhában állt vőlegénye sírjánál az összetört menyasszony

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sara Baluch és Mohammad Sharifi egymásra találtak, de még mielőtt házaspárként elkezdhették volna közös életüket, szörnyű tragédia történt.

Sokan az egész életüket úgy élik le, hogy nem találják meg az igaz szerelmet, de néhány szerencsés embernek ez már elég korán sikerül, akárcsak a 22 éves Sara Baluch esetében. Nem is számított arra, hogy rátalál a szerelem, de aztán, mielőtt örökre összeköthették volna az életüket, a fiatal lánynak el kellett búcsúznia szerelmétől. Sara egy szívszorító, de gyönyörű gesztussal búcsúzott kedvesétől.

Megismerkedésükkor Sara még bizonytalan volt, eleinte elutasító választ adott, amikor Mohammad randira hívta, mert a tanulás miatt nem is gondolt kapcsolatra, de végül beadta a derekát, mert a fiú nagyon kitartóan próbálkozott. Az első randijuk után azonban minden megváltozott.

Sara Baluch szerelmével

„Tudom, hogy ez úgy hangzik, mint a filmekben, és úgy tűnik, mintha nem lehetne igaz. De aznap este tudtam, hogy ő az igazi. És ő is ugyanígy volt ezzel. Tökéletes volt.” – mondta a lány 2019. február 27-én egy interjúban.

Sara felidézte milyen csodálatos volt a kapcsolatuk. Mohammad soha nem kiabált, és mindig tudta, hogy nyugtassa meg kedvesét.

„Amikor valamilyen problémával mentem hozzá, az azonnal az ő problémája is lett.” – mesélte Sara. „Megpróbálta kitalálni, hogy lehetne javítani a helyzeten. Nem egyszerűen csak ült ott, és sajnálkozott.”

Végül eldöntötték, hogy összeházasodnak. Hamarosan megszervezték az esküvőt, és Mohammad felelősségteljesen már a közös otthonukról is gondoskodott, ahol együtt élhettek volna az esküvő után. A tragédia azonban a lehető legrosszabbkor következett be.

Sara Baluch vőlegénye sírjánál

2019. március 9-én lett volna az esküvőjük napja, de kevesebb, mint egy hónappal a nagy nap előtt, a 24 éves Mohammadot lelőtték egy lakótelep parkolójában, ahol megpróbálta eladni Xbox-át. A támadót, a 20 éves D’Marcus White-ot letartóztatták.

Szóval ahelyett, hogy hozzáment volna a szeretett férfihoz, Sara az esküvője napján menyasszonyi ruhában vőlegénye sírja mellett állt, egy Tennessee állambeli temetőben. Bár a szertartás alatt időnként eleredt az eső, Sara nem hagyta magát kizökkenteni, miközben tisztelettel adózott vőlegénye emlékének.

Elefántcsontszín sifonruhát viselt, tüllfátyollal és gyöngy hajdísszel. Vőlegénye sírja mellett állva teljesen összetört, és könnyekre fakadt.

„Együtt kellene lennünk. Annyira sajnálom, Mohammad. Nagyon sajnálom. Nagyon sajnálom.” – mondta könnyek között a gyászoló menyasszony.

Mohammad halála nemcsak Sarat viselte meg, hanem az egész családot és közösséget is, akik mind részt vettek a szertartáson, hogy leróják tiszteletüket. Apjának, Mohssen Sharifinak, Mohammad nemcsak a fia, hanem tanára, tanácsadója is volt.

Sara Baluch és Mohammad Sharifi

„Ő volt a tanácsadóm a pénzügyekkel, az adókkal és a szervezéssel kapcsolatban. Most nem láthatom, és nem kérhetem ki a tanácsát. Mit gondolsz erről, fiam? Mit kellene tennem?” – mesélte az apa, akit szintén összetört a gyász. „Amíg kijárunk a sírhoz, nem felejtjük el Mohammadot. Mindig megpróbált a kedvünkre tenni. Mindig azt kérdezte tőlem: Boldog vagy? Jól vagy?”

Bár Mohammad nincs többé, még így is képes volt örömet okozni szeretteinek. Előre intézkedett Sara születésnapi ajándékáról, és február 27-én, alig egy héttel a halála után, a lány megkapta az ajándékot Mohammad édesanyjától.

„Olyan izgatott volt, hogy átadja nekem az ajándékokat. Azt mondta: Bármikor is kapod meg, meg kell ígérned, hogy viselni fogod az esküvői szertartáson.” – mesélte Sara. A férfi korábban egy Rolex órát is ígért a kedvesének, és többek között ez is része volt az ajándéknak. „Fogalmam sem volt róla, hogy tényleg betartja az ígéretét. Ezért volt annyira izgatott, hogy átadhassa nekem az ajándékot. Nincs itt mellettem, de még mindig meglepetést okoz nekem. Nincs itt, és mégis még mindig nekem adja az egész világot.”

Az igaz szerelem valóban örökké tart, és erre Mohammad és Sara szívszorító története a legjobb bizonyíték.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet