Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Beszélő szeméttárolókat állítanak csatasorba Londonban és Liverpoolban, hogy nagyobb kedvvel használják az emberek a hulladékgyűjtőket és kevésbé szemeteljenek.

A szemétládák nemcsak megszólalnak, hanem mást és mást mondanak, ráadásul közismert színészek, sportolók hangján. “Ez az! Máskor is így csináld!” – dicséri az egyik kuka használóját. “Szinkronhangja”: Amanda Holden színésznő.

A beszédes gyűjtők október 13-tól várják a szemetet. Lesz köztük több is, amely dalra fakad, méghozzá szolgálati helyéhez illőn. A liverpooli kukák a Beatlestől énekelnek, a Covent Garden-iek operaáriáznak, a krikettpályához közeliek drukkerkórusművet adnak elő.

A szemétládák két hónapig szolgálnak Londonban, azután országos turnéra indulnak, hogy végül visszatérjenek a brit fővárosba az olimpia idejére. Ha beválnak, állandóan utcán lesznek – adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!