Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ma már egyértelmű tény, hogy a virágpor fogyasztásával az emberi szervezet szinte összes vitamin- és nyomelem szükséglete pótolható, életkortól függetlenül, de főként azoknak ajánlott, akik étrendjéből hiányoznak az állati eredetű tápanyagok.

A virágpor fogyasztásával szinten tartható a szervezet energiaszintje, javul a közérzet, az étvágy, erősebb, ellenállóbb lesz az immunrendszer, jobban működik az agy.

A virágpor remekül hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez, főként azoknak ajánlott, akik emésztési zavarokkal küzdenek, legyen szó gyomorfekélyről, gyomorgyulladásról, hasi görcsökről, krónikus székrekedésről.

A természetgyógyászok a májbetegségben szenvedőknek is kifejezetten ajánlják a virágpor terápiás alkalmazását, mivel remekül segítik a jótékony hatóanyagok a máj munkáját.

A vérszegénységben szenvedő gyerekeknek is segít a virágpor, erősebbé, egészségesebbé téve a szervezetüket, elősegítve a növekedést.

Alkalmazása

Naponta 10-20 grammnyit kell elfogyasztani, lehetőleg ebéd után 30-45 perccel, ezt 10 napig ajánlott elvégezni, ezután az adagot 30 grammra kell emelni, amit három részre kell leosztani, tehát reggel, délben és este 10-10-10-10 gramm virágport kell elfogyasztani. A két bevétel között minimum 2 órának kell eltelnie.

Májbetegség esetén naponta egy bögre máriatövis teát is el kell fogyasztani, és egy évben három alkalommal kell egy hónapos virágpor-kúrát is megejteni.

Vérszegénység esetén 90 napig kell fogyasztani a virágport.

A természetes készítményt száraz, árnyékos, hűvös helyen kell tárolni, sötét üvegben. Használat előtt 30-60 percig szobahőmérsékleten kell tartani. Évekig remekül eláll, megőrizve gyógyhatását.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!