KezdőlapVilágFelvette a tücskök énekét, majd lelassította. Hihetetlen, amit ezután hallott

Felvette a tücskök énekét, majd lelassította. Hihetetlen, amit ezután hallott

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Jim Wilson zeneszerző felvette a tücskök ciripelését, majd a hanganyagot lelassította, amit hallotta az teljesen megdöbbentette.

mezei_tucsok

A tücskök úgy énekeltek, akárcsak egy tökéletes harmóniában éneklő kórus. Annak ellenére, hogy úgy hallatszik, mintha emberek énekelnének, minden amit hallasz az a tücskök éneke.

A felvétel két egymásra tett hangsávból áll: az első a tücskök természetes énekét adja át, míg a második a lassított verzió.

Hallgassátok meg a tücskök énekét, és mondjátok el a véleményeteket:

A zenei darabról számos kritika készült, sokan kipróbálták azt a gyakorlatban is, de legtöbbjüknek nem sikerült hasonlót készíteni. A Huffington Post Bonnie Jo Hunt-t idézi, aki szerint a zenei darab egy manipuláció, hiszen az ő hangját is felhasználták a műhöz. Tehát a dalban nemcsak tücskök ciripelését hallhatjuk, hanem emberi éneket is.

Jim Wilson kertjében vette fel a tücskök énekét, majd stúdióban addig lassította a felvételt, amíg az egy kórus énekéhez hasonlított, viszont az emberi hangok akkor is ott vannak a felvételen.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet