KezdőlapVilágFolyton azzal vádolják, hogy szteroidokat szed, pedig a testépítő nő a saját...

Folyton azzal vádolják, hogy szteroidokat szed, pedig a testépítő nő a saját erejéből tett szert az izmaira

-

Az emberek folyton azzal vádolják, hogy szteroidokat szed, pedig a testépítő nő a saját erejéből tett szert az izmaira.

A Puerto Ricó-i származású, Floridában élő Carolyne Marquez 8 évvel ezelőtt kezdett testépítéssel foglalkozni, akkor a mostani testalkata még csak egy álom volt a számára, de mára kemény munkával sikerült elérnie a célját. Ma már több mint 159 kilót képes kinyomni guggolásból, ami több mint a testsúlya (62 kg) kétszerese.

Azt mondja, az emberek folyton azzal vádolják, hogy szteroidokat szed, pedig ő mindent a saját maga erejéből ért el, és soha nem szedett szteroidokat.

„Nem eszem finomított cukrot, vörös húst, fehér lisztet, fehér rizst és hidrogénezett olajokat. Inkább keményítőtartalmú zöldségeket, gyümölcsöket, csirkét, tojást, halat és pulykát fogyasztok.” – mondja Carolyne az étrendjéről.

Carolyne Marquez testépítő, gépészmérnök hivatásos pék és edző. 8 évvel ezelőtt, mielőtt elkezdte volna a testépítést mindössze 38,5 kg volt, és azt mondja, gyerekként eléggé magányos típus volt, inkább videójátékokkal töltötte az idejét, göndör haja miatt pedig sokan csúfolták. A testépítés azonban megváltoztatta az életét.

”A testépítés tett engem azzá, aki ma vagyok, azáltal, hogy megmutatta nekem, hogy bármit elérhetsz, amit csak akarsz az életben.” – mondja.

Carolyne combjának átmérője jelenleg 65,5 centi, de szeretné elérni a 104 centit.

„Ambiciózus vagyok.” – mondja.

Carolyne Marquez nemrég különleges kísérletre szánta el magát: Supergirl jelmezben puszta kézzel tolta meg 2 tonnás Hummer terepjáróját. Azt mondta, azért választotta éppen a Supergirl jelmezt, mivel a hatalmas terepjáró megmozdításához pontosan ilyen, szuperhőshöz méltó ruha illik.

„Megmutatom nektek, hogy igazi szuperhős vagyok!” – mondta Carolyne, tele önbizalommal, mielőtt nekivágott volna a kihívásnak – és sikeresen teljesítette is azt.

Carolyne azt tanácsolja, ne hagyjuk, hogy a kételyeink az utunkba álljanak, és ne hallgassunk azokra, akik kritizálni próbálnak.

„Egyedi, kivételes személyiség vagy, csak tedd azt, amit szeretnél” – mondja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet