Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A 81 éves nyugdíjas egy szívszorító Facebook-bejegyzést osztott meg a 36 éves férjével!

A somerseti Iris Jones (81) az ifjú egyiptomi férje Mohamed Ahmed Ibriham után vágyakozik, aki vízumproblémák miatt még nem tud találkozni az Egyesült Királyságban élő nővel.

Iris Jones megható bejegyzést osztott meg a Facebookon, amelyben elmondja, hogy mennyire szereti a 36 éves egyiptomi Mohamed Ahmed Ibrihamot.

A 81 éves nagyi szerint fiatal férje eszméletlen az ágyban, bár a házaspár az utóbbi időben külön élt, mivel Mohamed nem rendelkezett vízummal, és a szülőföldjén kellett maradjon.

Iris nemrégiben egy rózsaszirmokból álló GIF-et osztott meg, így vallott a szerelméről: “Férjemnek” felirattal. És megjegyzésben hozzátette “Örökre a szívembe zártalak”. Iris Jones és Mohamed Ahmed Ibriham tavaly ismerkedtek meg a Facebookon.

„Örökre a tiéd vagyok” – írta Mohamed, “Köszönöm édesem” – válaszolta a szerelmes Iris.

Annak ellenére, hogy Mohamed az tervezte, hogy az Egyesült Királyságba utazik feleségéhez, ez a terve meghiúsult a vízumkérdés miatt. Iris nemrég az ITV Ma reggel című műsorában igencsak meghitt részleteket osztott meg szerelmi életükről.

“Nagyon durva volt. 35 éve nem közelített hozzám férfi, újra úgy éreztem magam, mintha ismét ártatlan lennék.” – mondta a nő.

Iris családtagjai azonban nem voltak megelégedve az új kapcsolatával, attól féltek, hogy Mohamednek csak a pénze kell.

Iris és fia, Darren között sokáig mosolyszünet volt a párkapcsolata miatt. Iris azonban továbbra is kitartott a véleménye mellett, hogy Mohamed nem a pénzét akarja, és nem is a vízum miatt kötött vele házasságot.

„Ha a vagyonomért vesz feleségül, sajnos csalódni fog, mert a nyugdíjból élek.” – mondta az idős hölgy.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!