Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tökéletes szempillákat örökölni nemcsak csodálatot, hanem irigységet is szül. Egyrészt. Másrészt viszont, életed legifjabb éveiben szülővé válni talán megvetést von maga után, de több vicces helyzetet is, melyen később jókat lehet nevetni.

Dayna Qazi most 34 éves, és Kaliforniában él. Továbbá édesanya. Semmi meglepő nem lenne ebben, hacsak el nem árulta volna, hogy mindössze 16 éves volt, mikor megszületett az első gyermeke, és gyakorlatilag letagadhatná a fele életkorát, annyira fiatalos a megjelenése. Daynának van tehát egy 17 éves fia, Julian – igen, a fiatalember a képen. Aki pedig együtt látja őket, nem akarja elhinni, hogy anyja-fiára csodálkozik rá.

A nő a TikTokon tett közzé egy videót, melyben a fiával szerepel. A vizuális anyagot rekordidő alatt több mint 13 millióan tekintették meg. Ezzel egyetemben pedig elindult a komment-áradat is, a legfinomabb felhozatalból. A szereplők kaptak hideget is, meleget is, rosszalló szavakat, és sokkoló hozzászólásokat. Mert az emberekből egyszerűen kihalt a jóérzés, és sokkal könnyebb számukra, ha sértegetnek.

@daynaduh

When you’ve been a mom longer than you haven’t #momlife #over30 #teenmom #teenparent #mom #son #myson #age #me #aboutme #myage #old @juju.tweedy

♬ Muhammad – N-O-F-î-L💯

Szerencsére, sem az anya, sem a fia nem vette szívre a beszólásokat. Sőt, Dayna egyenként válaszolt a kommentelőknek (kíváncsiskodóknak és szkeptikusoknak), hogy igen, a jóképű fiatalember hullámos hajjal és buja tekintettel valóban a saját gyermeke.

A nő azt is megosztotta, hogy gyakran hiszik róluk azt, hogy testvérek, vagy hogy egy párt alkotnak. Ez utóbbi feltevés többször is okozott már gondot nekik, ugyanis Daynát nem egyszer vonták már kérdőre, miért kezd ki egy nála sokkal fiatalabb fiúval. Volt, aki szerint Julian az idősebb, mivel a gyerek sokkal érettebbnek néz ki, mint a kora.

Az édesanya arról is beszámolt, remek kapcsolata van a fiával, aki egyben a legjobb barátja is. Bár nyíltan bevallotta az igazat, mégis sokan még mindig azt hiszik, ez az egész róluk szóló történet nem más, mint egy jó vicc.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!