Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az, hogy elveszítsd a személyt, aki mellett egy életet éltél le, elviselhetetlen fájdalmat jelent. De megesik olykor, hogy az eltávozott még a síron túlról is képes örömteli perceket okozni a hátramaradt szerettének, mi több, akár azt is el tudja érni, hogy az illető tiszta szívből nevessen.

2013-ban, a dél-afrikai Johannesburgban élő Nigel Fitton megtörten nézte élete szerelmét, amint eltávozik belőle az élet. A nő petefészekrákban szenvedett, mely ellen derekasan küzdött, de végül elveszítette a harcot a kórral szemben. Azóta voltak együtt, hogy betöltötték a 16-ot, és még ennyi év után is csak amiatt bánkódtak, hogy nem adatott meg nekik több idő együtt.

Phedre nem tudott elmenni anélkül, hogy meg ne ígértesse a férjével, gondozni fogja a növényeket a fürdőszobában, és rendszeresen öntözi majd azokat. Nigel egyetlen percig sem szegte meg az adott szavát. Ápolta a növényeket, és még büszke is volt arra, hogy milyen szépen zöldellnek. Évekig locsolta őket, pontosan úgy, ahogy a feleségének megígérte.

Ahogy teltek az évek, elérkezett az idő, hogy Nigel egy otthonba költözzön. Még akkor sem akart megválni a növényektől, melyekkel szemben elkötelezte magát. Akkor azonban, amikor a lánya segítségével becsomagolta őket, élete legviccesebb meglepetésével szembesült: az összes művirág volt!

Mindketten hahotázva nevettek. Nigel szeme sarkában viszont egy könnycsepp is megcsillant. Igen, Phedre ismét megtréfálta őket, ez esetben utoljára. De talán a legeslegjobb poénjával. Az apa és a lánya nagyjából egyidőben döbbent rá arra is, miért volt mindig víz a fürdőszoba padlóján. Nigel meg volt győződve róla, hogy a vécécsésze szivárog.

Úgy tűnik, mivel a helyiség elég sötét volt, sok évvel ezelőtt Phedre lecserélte a természetes növényeket műanyagra, de a lehető legélethűbb verzióra. Nem beszélt erről senkinek, a titkot magával vitte a sírba.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!