KezdőlapVilág„Hármas házasságban élek az anyósommal, a férjem naponta kétszer is beszél vele...

„Hármas házasságban élek az anyósommal, a férjem naponta kétszer is beszél vele – úgy érzem beleavatkozik az életünkbe”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy újdonsült anyuka egy internetes fórumon számolt be arról, hogy úgy érzi, az anyósa a harmadik fél a házasságában, és szerinte a férje egészségtelenül sokat beszélget vele.

A nő elárulta, hogy a férje naponta kétszer beszél az édesanyjával – egyszer reggel, munkába menet, másodszor pedig este, amikor újszülött kislányukat is megmutatja neki egy videó hívás során.

Elmagyarázta, hogy kéthónapos kislányuk az anyósa első unokája, ami bizonyos mértékig érthetővé teszi az izgalmát, de még így is túlzásnak érzi, hogy a férje minden este FaceTime-ozik vele, hogy megmutassa a babát, és tájékoztassa őt a mindennapi életükről.

„A férjem minden egyes nap FaceTime-ozik a babával. Ez nem is az anyósom ötlete, szóval nem tudom ráfogni, hogy ő az uralkodó anyós. Szerintem nagyon furcsa, hogy a férjem minden egyes nap FaceTime-ozni akar az anyjával. A heti egyszeri alkalom sokkal ésszerűbbnek tűnik. Ráadásul minden egyes nap felhívja őt munkába menet. Csak azt nem értem, miért kell minden nap kétszer beszélnie az anyjával, és miért kell minden egyes este megmutatnia az anyjának a babát” – írta a nő, hozzátéve, hogy ő hetente egyszer beszél a saját családjával, és ez így mindenkinek megfelel.

„Általában az anyák és a lányaik között szokás ilyet látni, de nagyon furcsa, hogy egy felnőtt férfi még mindig ennyire szoros kapcsolatban van az anyjával” – folyatta a nő, hangsúlyozva, hogy az anyósának két másik gyereke is van, tehát nem magányos, és nem is beteg, vagyis szerinte semmi nem igazolja ezt a szintű kapcsolattartást.

A nő megkérte a férjét, hogy ne FaceTime-ozzon minden este a lányukkal, mert szeretné, ha néha csak hármasban lennének, mint család, de utólag elbizonytalanodott, ezért mások véleményére is kíváncsi volt.

„Megkértem, hogy csökkentse heti egy alkalomra a babánkkal való FaceTime-ozást, mivel a kislányunk bölcsődébe jár, és mi mindketten dolgozunk, az anyósom majdnem ugyanannyit látja őt, mint mi, és szeretném, ha lenne időnk családként köteléket kialakítani, anélkül, hogy minden este az anyósom arcát kellene látnom a képernyőn. Kedvelem az anyósomat, de bármennyire is igazságtalan ez, emiatt neheztelek rá, és keserű érzéseim vannak iránta.”

„Szinte úgy érzem, hogy az anyósom a harmadik személy a házasságunkban. Néha alig tudok beszélni a saját férjemmel naponta kétszer, de ő úgy viselkedik, mintha az anyjával élne házasságban” – panaszolta a nő.

A fórum felhasználói megértőek voltak az újdonsült édesanyával, és többen is igazat adtak neki a kérdésben.

„Én nem tudnék így élni. Ez borzalmasan hangzik. A munkából való hazaérkezés, a vacsora és a baba lefektetése közötti idő már így is olyan rövid, hogy a napi FaceTime hozzáadása tolakodónak és irritálónak tűnne. Nem tudok tanácsot adni, de ez az idegeimre menne” – írta egy hozzászóló, de mások is úgy érezték, hogy inkább hármasban kellene tölteniük az estéket családként.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet