KezdőlapVilágHatalmas vagyont örökölt egy thaiföldi házvezetőnő, miután egy francia nő minden vagyonát...

Hatalmas vagyont örökölt egy thaiföldi házvezetőnő, miután egy francia nő minden vagyonát ráhagyta

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy thaiföldi nő, aki 17 évig dolgozott házvezetőnőként egy francia vállalkozónak, egyik napról a másikra lett milliomos. Majdnem 2,5 millió eurós vagyont örökölt, miután a munkáltatója öngyilkos lett.

Hatalmas vagyont örökölt egy thaiföldi nő, miután a francia munkáltatója öngyilkosságot követett el – számol be az esetről a Bangkokpost.com.

Az 59 éves Catherine Delacot-ot egy napozóágyon találták holtan a thaiföldi Koh Samuiban lévő villája medencéjénél. A thaiföldi média arról számolt be, hogy a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő nő mellett egy pisztoly volt, amelynek hiányzott a tölténye.

A nyomozást követően a rendőrség arra a következtetésre jutott, hogy öngyilkosság történt.

A francia nő 49 éves házvezetőnője, Nutwalai Phupongta örökölte a nő vagyonának nagy részét.

Delacot április 26-án változtatta meg végrendeletét, amelyben egy villát, földet, egy luxusautót, pénzt és ékszereket hagyott hűséges szobalányára. Öngyilkossága előtt a nyilvánosság elé lépett, hogy minden gyanút elhárítson.

Catherine Delacot halála előtt 12 600 eurót is átutalt a szobalányának, hogy fedezze a temetési költségeket. Nutwalai, akit „Tim néniként” ismertek a helyiek, egy feltétellel kapta meg a vagyont: a házvezetőnő szerint a francia nő három macskájára kellett vigyáznia, amelyeket „istenített”.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet