Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha bebizonyosodik, hogy Mónikának tényleg van pasija, mennie kell. 24 órát kapott a döntésre.

Az ÖsszeEsküvők szerda esti összefoglalója rendkívüli bejelentéssel kezdődött. Tilla visszaidézett ugyanis egy aznap délutáni eseményt, amikor is a női rezidencia lakói hangüzeneteket kaptak. Ezek közül három is Mónikának szólt…

A szőkeség először széles mosollyal az arcán hallgatta a rejtélyes „Maki” üzeneteit, és csak sejtelmesen mosolygott arra a kérdésre, hogy ki is az illető.

A harmadik hangüzenetnél viszont az arcára fagyott a mosoly, ugyanis az addig kedves férfihang ezt üzente „Mónika, itt a szerelmed. Vedd le a gyűrűt, nem akarlak többet látni.” Az arajelölt zavartan kezdett magyarázkodni, elsősorban Tilla, aztán az anyósok kérdéseire.

Először azt állította, a férfihang egy ismerősé, aki csak barát. Miután Tilla szembesítette édesanyja üzenetével, amelyben az asszony szintén a titokzatos Makit emlegette, Mónika még jobban összezavarodott.

A játék szabályzata értelmében az ÖsszeEsküvőkbe kizárólag agglegény és hajadon versenyzők jelentkezhettek, így ha kiderül, hogy Mónika úgy költözött be a házba, hogy együtt van egy férfival, azzal súlyos szabálysértést követ el, mely a műsorból való azonnali kizárását eredményezheti.

Mindez különösen érdekes megvilágításba helyezi Mónika Ricsivel eltöltött randiszobás éjszakáját, ahol csak az ész parancsolt álljt a vágyaknak. Móniról hamar lekerült a ruha és egy szál hálóingben dörgölőzött Ricsihez, akinek ettől teljesen elszabadult a fantáziája. A csókokon és simogatásokon kívül – egyelőre – azonban nem történt semmi. Vajon hogy magyarázza meg a csalódott Ricsinek Mónika a hangüzeneteket?

Tilla ultimátumot adott a lánynak. Vagy le kell vennie a gyűrűt és tovább folytathatja a játékot, vagy ma este el kell hagynia a Rezidenciát. Mónika döntését az ÖsszeEsküvők ma esti adásában tudják meg a nézők.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!