KezdőlapVilágÍgy néz ki most Olivia Newton John, a Grease sztárja - a...

Így néz ki most Olivia Newton John, a Grease sztárja – a dráma, amivel már 27 éves küzd

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A sikeres énekesnő, dalszerző és színésznő, Olivia Newton John, aki pályafutása során négy Grammy-díjat nyert, nemrég töltötte be a 73 évet. Amíg a karrierjében minden álomszerűen alakult, a magánéletéről sajnos nem mondható el ugyanez, hiszen már több mint 27 éve kegyetlen harcot vív a rákkal.

Olivia Newton John, aki egész generációkat hódított meg Sandy szerepével a Grease című musicalben, amelyben szenzációs párost alkotott John Travoltával, nemrég töltötte be a 73 évet. A színésznő még mindig lenyűgöző formában van, annak ellenére, hogy már több mint 27 éve folytat drámai küzdelmet a kegyetlen betegséggel. Ennek ellenére soha nem felejt el mosolyogni.

„Szerencsésnek érzem magamat, hogy betölthettem a 73 évet. 37 éves korodban el sem tudod képzelni, hogy eléred a 73-at. Az élet egy pillanat alatt megváltozhat. Egy másodperc alatt.” – mondta a New Idea magazinnak.

1992-ben diagnosztizálták nála először a mellárkot. A maszektómia és kemoterápia után sikerült legyőznie a könyörtelen betegséget. Később számos kampányban vett részt, amelyek támogatják a betegség kimutatására irányuló vizsgálatok elvégzését.

A rák 2013-ban és 2017-ben is kiújult

A sors azonban újabb csapást mért rá 2013-ban, amikor az orvosok felfedezték, hogy a betegség kiújult. Az újabb mellrákot, ami a vállára is átterjedt, véletlenül fedezték fel egy autóbalesetet követően. Ugyanebben az évben a színésznő húga, Rona Newton-John, elhunyt egy agydaganat következtében.

Olivia először azt hitte, hogy a hátfájását isiász okozza, de az orvosok felfedezték, hogy a mellrák átterjedt a keresztcsontra, és a gerincoszlopa alján fedeztek fel újabb daganatot.

2017-ben újabb rossz hírt kapott, ekkor a mellrák ismét visszatért és újabb áttétek alakultak ki. Mind a mai napig keményen küzd a rák ellen, ami napról napra egyre jobban legyengíti. Az ausztrál színésznő azonban nem adja fel a küzdelmet, annak ellenére, hogy az orvosok azt mondták, nem tudják megjósolni, mennyi ideje lehet hátra.

Olivia Newton John nem adja fel a betegség elleni küzdelmet

Sajnos harmadik alkalommal a rák sokkal agresszívabban tért vissza, és már a negyedik stádiumban van, ami azt jelenti, hogy az áttétek elterjedtek az egész szervezetében, és már nem lehet legyőzni, csak féken tartani.

Olivia Newton John minden évben szervez egy virtuális sétát, amellyel az ausztrál Olivia Newton-John Cancer Research Center számára gyűjt pénzt.

Tudatában van annak, hogy mennyire törékeny az egészsége, és minden születésnapját igazi ajándéknak tekinti. Egyetlen kívánsága, hogy újra láthassa a családját Ausztráliában.

„Hiányzik a családom és a barátaim, és 2020 óta nem tértem vissza Ausztráliába. Tudom, hogy egy nap együtt leszünk, és elköltünk együtt egy csodálatos vacsorát.” – mondta.

Férje és lánya feltétel nélkül támogatják őt. John Easterling, aki már 13 éve a színésznő férje, és lánya, Chloe Lattanzi, segítenek neki, hogy pozitívan lássa a dolgokat. „Boldog vagyok. Szerencsés vagyok. Hálás vagyok. Még élnem kell, és élni is akarok.” – tette hozzá a színésznő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet